Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Per Zoterit B.Elshani dhe I.Mulaj.‏

Shko poshtë

Per Zoterit B.Elshani dhe I.Mulaj.‏ Empty Per Zoterit B.Elshani dhe I.Mulaj.‏

Mesazh nga Agim Gashi Sat Feb 13, 2010 1:54 am

ISA MULAJ (isa.mulaj@gmail.com)

Per Zoterit B.Elshani dhe I.Mulaj.?

Ke të drejtë ti Dardan Drenica me emrin tjetër të shpifur Nike Palkola dhe atë të vërtetin Bislim Elshani deri sa moderatori i këtij Forumi nuk i kalon përgjigjet e mia. Ju po kërkoni përgjigje nga unë dhe unë po ua postoj. Moderatori le të kaloj vetëm provokimet tuaja. Nuk prish punë. Kam ku i botoj. Vetëm po e provoj për herë të fundit nëse e kalon moderatori, të cilit ia kam dërguar edhe këtë përgjigje ndaj teje më poshtë por e censuroj, ani pse ishte vetëm përgjigje në provokimet dhe bezdisjet tuaja. Për këtë i hedhi një përgjegjësi edhe administratorit të këtij Forumi.

Lexo më poshtë përgjigjen time të cilën e censuroj ose nuk e ka kaloj moderatori para një jave.

From: ISA MULAJ <isa.mulaj@gmail.com>

To: No Reply <notify-dg-tschameria@yahoogroups.com>

Cc: tschameria@yahoogroups.com,

Date: Fri, Feb 5, 2010 at 6:44 PM

Subject: MATEMATIKE: Bislim Elshani+Dardan Drenica+Nike Palkola = Bislim Elshani

mailed-bygmail.com

Me anë të këtij njoftimi duam t’u njoftojmë faktin si vijon:

http://groups.yahoo.com/group/tschameria/messages/11967?tidx=1,

shkoni kah mesi i faqes dhe shtypni tek titulli “Lutje!”, me autor Dardan Drenica. Mirëpo, në momentin që do ta hapni, autori origjinal i atij postimi del të jetë Nikë Palkola me adresën shpirtshqip@....

Do t’iu dal ky postim: http://groups.yahoo.com/group/tschameria/message/10747, a aty do të shihni dy postime më poshtë se si Bislim Elshani i shkruan vetes dhe Forumit njëherë me emrin dhe adresën e shpifur Nikë Palkola, e pastaj me emrin dhe adresën tjetër të shpifur Dardan Drenica.

Edhe këtë e-mail po ia dërgoj policisë së Kosovës, ndërsa ajo le t’ia dërgoj Interpolit.

Ju lutem kush keni problem me nofka që iu bezdisin, iu fyejnë në internet, ose në çfarëdo forme merren me krime kibernetike (ang. Cyber crimes), terrorizëm elektronik (ang. Industrial/electronic terrorism), lajmërohuni. Këto krimet kibernetike të Bislim Elshanit janë shumë të thjeshta për t’u zbuluar me fakte të forta.

Ju lutem keni durim dhe kurrë mos akuzoni askënd për nofka. Teksti ose fjalori i njëjtë shpesh herë shfrytëzohet për t’iu mashtruar ose t’iu krijoj dyshimin se kush po u bezdis me emra të shpifur. Nuk keni nevojë të bini pre e atyre mashtrimeve ta analizoni kurrë fjalorin, sepse ai kopjohet nga kushdo për t’ia hedhur fajin dikujt tjetër. Ne kemi teknika edhe më të sofistikuara për zbulimin e tyre. Ne kurrë bazohemi në dyshime por vetëm në fakte që nuk i luan jo vetëm topi, por as raketa SS-18 Satan. Dhe ato fakte që i zbulojmë ia prezantojmë edhe keqbërësit, që ai/ajo vet t’i vërtetoj, e jo ne.

Bislim Elshani, çka ki more pus që je tranu kështu me emra e adresa të shpifura si tel i kaladredhavt! Si nuk të vie pak turp? Unë nuk akuzoj askënd pse më shkruajnë përditë emra me nofka si Vlladimir Putin, Mulla Sahati, Shën Palkola, Baba Tomorri e Pastor Maqorri! Por kur t’i zë me fakte ose pelë për dore sikur ty, i çarratisi. Ngadalë shkojnë këto punë, por kur i zë më pelë përdore, nuk kanë ku e bëjnë birën e minit.

Të tjerëve në këtë Forum u kërkoj falje për këtë demaskim më së të domosdoshëm për Bislim Elshanin. Edhe ju besoj jeni lodhur nga shantazhet e tilla me disa emra e adresa të shpifura. Ju vazhdoni me emrat tuaj të vërtetë, Bislimi le të shpif emra e adresa çfarëdo që i shtihohen ditën e natën, por mos të më drejtohet mua në këtë Forum se e çarratisi. Ky më akuzon për «mungesë faktesh».

A nuk ishin fakte këto që ua solla për Bislim Elshanin më lartë. A nuk mund të vërtetohen faktet për shpifjen e tij nga të gjithë ata që kanë sy?

Zoti past mëshirë ndaj këtij karakterit të tij të kaladredhavt!

Në mungesë të Dardan Drenicës dhe Nike Palkolës, unë dhe policia do të merremi me FAKTET për Bislim Elshanin. Pikë.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi