RUZHDI BERISHA - RUDI:DASHURIA VRETË LULEN
Faqja 1 e 1
RUZHDI BERISHA - RUDI:DASHURIA VRETË LULEN
RUZHDI BERISHA - RUDI
DASHURIA VRETË LULEN
- Leviza ne ëndrrat e bukura te asaj nate,isha zgjuar si në jerëm po mbi vete kisha mbulesën e bardhë.Të pashë në ëndërr duke ma zgjatur dorën,ecje ne drejtim timin pa më then as një fjalë,mundohëm të afrohëm të paktën të të puthi si në shejë respekti për ardhjën në dhomën e kasollës time,mundohem te ngritem nga shtrati ku dikur kishim prekur kulmin e dashurisë. Po tash ç’na mbeti nga kjo lojë e marrë?
- Ç’na mbeti nga iluzioni i dashurisë,vetëm malli po me dridhë trupin tim ne atë ënderr plotë dashuri,por si për çudi nuk ishe e veshur ne fustan te bardhë nusrie, po ne një fustan të kuqë,ishe e përgjakur ne atë mbules,kishe humbur atë qe unë kërkova ne natën e marteses.
- Po kjo për mua nuk ndodhi pse ,pse nuk ma fale dashurin po me le të jetoj me varrë ne shpirtin tim.
- Vdekja qenka me e ëmbël se dashuria,iluzioni qenka trathti ne dashurin kalimtare,unë ngritem ne këmbë dhe po ec ne drejtim te dashures time, te asaj dashurie pa dashuri,loti me trathtoj. Zemra filloi te rrahurat me një ritem tallava po me dinamik.
- Pse nuk i gëzohem jetës ?
- Pse nuk i gëzohem dashurisë ?
- Pse kërkojm vdekjen ?
- Pse qajmë më lotë ?
- A jam unë njeri ?
- Unë po afrohem drejt të dashurës time ne atë natë,po ajo me largohet për tej një lumi , dhe nga aty me shikon ne sytë e mi te kaltër,shikoja lotin e saj,a thu pse qanë,natën ma prishi një mace e zezë, qe më kishte ardhur tekë dritarja ime...
- Mëngjesi me zbardhi, nata kaloj si i marrë bertisja,thrrisja emrin e te dashurës...
- Ku jeni qe me iket ?
- Ku mbetët qe me nuk ju shoh ?
- Ku u trete zemër ?
- Ku ku jeni fshehur nuk ju gjejë ?
- U zgjova nga gjumi u nisa për ne qytet,çdo vajzë qe shoh ma kujton te dashurën time,koka me vlonte,mëndja me kishte ikur tek fustani i kuqë,po nusja duhet te ketë fustan të bardhë kështu mëndja me thot.
- Futëm në net për ta shkruar ëndrren,ca vajza i kisha afër dhe atyre ju mungonte liria,shikonin nga dritarja,e shikonin rrugën pa-kthim ,e unë mëndoj për dashurinë e humbur,për lulen e këputur.
- Dashuria vretë lulen
- Vretë shpirtin
- Dashuria oqeanë
- Dashuria zjarrë-vullkan
- Dashuria minjer me thesare
- Isha mbetur ulur duke vajtur dashurinë,dita ikte me shpëjtesi te trenit te shpejt, e unë prekja hekurudhen se a thu vall është ngrohur a kur treni kishte ikur shumë kohë me parë.
- Dashuria e parë nuk ka kthim
-Mbrone dashurin se ajo kërkon shpëtim
- Ika se mbrëmja erdhi do futëm serish në gjumë e dashur të shoh prap në endërr,se lulja duhet ujitu, e jo dashuria të vretë lulen...
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» RUZHDI BERISHA - RUDI
» RUZHDI BERISHA - RUDI:TE URA
» RUZHDI BERISHA - RUDI:ATA
» RUZHDI BERISHA - RUDI
» RUZHDI BERISHA - RUDI:RRI I MBYLLUR
» RUZHDI BERISHA - RUDI:TE URA
» RUZHDI BERISHA - RUDI:ATA
» RUZHDI BERISHA - RUDI
» RUZHDI BERISHA - RUDI:RRI I MBYLLUR
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi