FBKSH:THIRRJE PUBLIKE
Faqja 1 e 1
MOTER, VELLA, ME 28 NENTOR DUA TE JESH ME MUA NE SHESH...
O E BEJME KOMBIN BASHKE O VDESIM...!
Kryesia e FBKSH-së i’u drejtohet me këtë Thirrje Publike; studentëve, profesorve, pedagogve, intelektualve të të gjitha niveleve, punonjësve të administratës shtetërore, përfaqësuesve të sekteve fetare, forcave politike dhe shoqatave “kulturore-atdhetare” që aspirojnë Bashkimin Kombëtar Shqiptar, brenda dhe jashtë kufirit administrativ të Republikës së Shqipërisë, si dhe, pa përjashtim, të gjithë qytetarve me kombësi shqiptare, autokton apo emigrantë, në Republikën e Maqedonisë, në Republikën e Greqisë, në Republikën e Kosovës, në Republikën e Shqipërisë, në Republikën e Malit të Zi dhe në Republikën e Serbisë që të marrin pjesë në “PROTESTËN FESTIVE” që organizohet nga FBKSH-ja në Tiranë, më 28/nëntor/2010-të, ora 11.00, me pikënisje sheshin “Skënderbej” e destinacion final sheshin para “Kuvendit të Republikës së Shqipërisë” ku, gjithashtu, do të mbahet dhe një konferencë për mediat në emër të FBKSH-së.
Kjo “PROTESTË FESTIVE” ka si qëllim:
• Rikujtimin, respektimin dhe përuljen ndaj atdhetarve shqiptar që, nga 28-nëntori i 1912-tës, ditës së verdiktit më sublim të Kombit Shqiptar, atë të shpalljes së Pavarsisë për Shqipërinë Historike (Etnike), deri më sot kanë sakrifikuar jo vetëm kohën, ekonominë familjare, por edhe jetën në shërbim të aspiratës së popullit tonë, Bashkimit Kombëtar në një Shtet të Vetëm Shqiptar.
• Respektimin dhe vlersimin e duhur të të gjitha evenimenteve dhe personazheve atdhetar, që kanë lidhje jo të rastësishme me këtë datë historike, duke u kthyer në kohë qysh kur Gjergj Kastrioti ngriti flamurin në Krujë (28/11/1444), Shpallja e pavarsisë së Shqipërisë Historike (28/11/1912), dalja publike e UÇK-së (28/11/1997) dhe ditëlindja e Heroit Legjendar (28/11/1955), Adem Jashari.
• Reflektimin nga politika e Tiranës, angazhimin dhe zbatimin, prej saj, të ligjit themeltar, Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë (21 tetor 1998), në lidhje me aspiratën e Bashkimit Kombëtar Shqiptar. Aspiratë kjo, e sanksionuar në preambulën e kësaj Kushtetute (fq.nr 3)
KOMBI YT JE TI...!
NESE NDIHESH KRENAR QE "UNE " SAKRIFIKOJ PER TY, ATEHERE ME JEP TE DREJTEN TE NDIHEM DHE UNE KRENAR KUR TI TE SAKRIFIKOSH PER MUA...
Sekretari Politik
I FBKSH-së
Jurist, Genc Llakaj
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» FBKSH-NJOFTON
» Krasniqi bën thirrje për kërkim falje publike
» FRONTI BASHKIMIT KOMBËTAR SHQIPTAR-THIRRJE PUBLIKE
» THIRRJE PUBLIKE E FRONTIT DEMOKRATIK TË BASHKIMIT KOMBËTAR-FDBK
» Thirrje për një tryezë mbarëkombëtare!Thirrje për një tryezë mbarëkombëtare! Behgjet Pacolli Siç kam bërë me dije më gjerësisht kohët e fundit, unë jam përpjekur më herët me nxit një reagim të Kosovës ndaj zonjës Karla Del Ponte pas botimit të librit të s
» Krasniqi bën thirrje për kërkim falje publike
» FRONTI BASHKIMIT KOMBËTAR SHQIPTAR-THIRRJE PUBLIKE
» THIRRJE PUBLIKE E FRONTIT DEMOKRATIK TË BASHKIMIT KOMBËTAR-FDBK
» Thirrje për një tryezë mbarëkombëtare!Thirrje për një tryezë mbarëkombëtare! Behgjet Pacolli Siç kam bërë me dije më gjerësisht kohët e fundit, unë jam përpjekur më herët me nxit një reagim të Kosovës ndaj zonjës Karla Del Ponte pas botimit të librit të s
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi