Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Të dielën në Hagë, zyrtarët ë AAK-së takojnë Haradinajn

Shko poshtë

Të dielën në Hagë, zyrtarët ë AAK-së takojnë Haradinajn Empty Të dielën në Hagë, zyrtarët ë AAK-së takojnë Haradinajn

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 16, 2011 1:35 am

Të dielën në Hagë, zyrtarët ë AAK-së takojnë Haradinajn

Të dielën në Hagë, zyrtarët ë AAK-së takojnë Haradinajn Ramush%20Haradinaj_bs

Bajrush Morina Bota sot

Burime tona të sigurta bëjnë të ditur se këtë të diele më 16 janar në qendrën paraburgimit në Tribunalin e Hagës, një grup zyrtarësh të lartë të AAK-së do të kanë një takim “sy më sy” me liderin e tyre Ramush Haradinaj. Burime tona njoftojnë se në mesin e atyre që tashëm kanë udhëtuar për në Hagë janë nënkryetari Blerim Shala dhe Ahmet Isufi.
Në fakt vizitat dhe takimet me liderin e AAK-së kanë qenë të parapara të mbahen kohë më parë dhe të lejuara nga organet kompetente të Tribunalit. Këto vizita kanë vetëm karakter të vizitave familjare, por vetë takimi i zyrtarëve të lartë të AAK-së por edhe rrethanat e komunikimit të takimeve brenda hapësirave të qendrës së paraburgimit nuk e përjashtojnë dhe nuk e “ndalojnë” mundësinë e një bisede të lirë me tematikë politike. Në këtë drejtim një sinjal eventual që mund të marrin zyrtarët e lartë të AAK-së nga vizita në Hagë mund të përcaktojë edhe fizionominë e koalicioni të ardhshëm qeveritar.
(Më gjerësisht këtë shkrim mund ta lexoni në numrin e nesërm të “Botës sot”)
>> Shkurtohet aktakuza ndaj Ramush Haradinajt
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi