Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Edhe Haki Shatri pro koalicionit me PDK-në

Shko poshtë

Edhe Haki Shatri pro koalicionit me PDK-në Empty Edhe Haki Shatri pro koalicionit me PDK-në

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jan 17, 2011 10:01 pm

Edhe Haki Shatri pro koalicionit me PDK-në

Edhe Haki Shatri pro koalicionit me PDK-në Hsh5b72390f73
Haki Shatri, ish-ministri i Financave

Pas deklaratës së nënkryetarit Naim Maloku, se është “pro koalicionit me PDK-në”, janë shtuar zërat e tjerë brenda Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).
Anëtari i Kryesisë së AAK-së, Haki Shatri, ka thënë për “Epokën e Re” se parimisht e përkrah koalicionin me PDK-në, por me pak drojë.
“Nuk jam kundër asnjë koalicioni me asnjë parti politike. Parimisht nuk jam as kundër koalicionit me PDK-në. Por, mendimi im është se, e kemi shumë vështirë të hyjmë në koalicion kur liderin nuk e kemi këtu. I frikësohem koalicionit pa praninë e Ramush Haradinajt. Me Hardinajn në Kosovë jam i sigurt se çdo koalicion do të kishte sukses. Kurse pa praninë e tij kam rezerva të hyjmë në koalicion me çdo parti politike, qoftë edhe me PDK-në apo me LDK-në”, ka thënë anëtari Shatri.
Sipas tij, çështja e koalicionit në disa variante është diskutuar në AAK. Por, Shatri, ka thënë se vendim zyrtar për këtë çështje ende nuk është marrë.
“Dua të jem i sinqertë me publikun. Çështja e koalicioneve në të gjitha variantet është analizuar dhe diskutuar me struktura të partisë, por kemi kohë të marrim vendime për çfarëdo varianti të koalicionit”.
Shatri ka thënë se njëherë duhet të pritet certifikimi i mandateve të zgjedhjeve parlamentare dhe tek atëherë të merret vendimi zyrtar për mundësinë e hyrjes në koalicion qeverisës.
>> Në AAK mendime të kundërta për koalicionin me PDK-në
>> Asnjë përgjigje nga takimi me Ramush Haradinajn
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Edhe Haki Shatri pro koalicionit me PDK-në Empty Re: Edhe Haki Shatri pro koalicionit me PDK-në

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jan 17, 2011 10:03 pm

Spo më pëlqen fare por pasi e di që janë lojra edhe të shtyrë nga të huajt disi po ngushllohem. Por, me të vërtetë KEQ!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi