Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Xun Çetta:Sot 21.01.2011 Filloj zbehja apo zbardhje e ardhmërisë së kombit tonë ?.

Shko poshtë

Xun Çetta:Sot 21.01.2011 Filloj zbehja apo zbardhje e ardhmërisë së kombit tonë ?. Empty Xun Çetta:Sot 21.01.2011 Filloj zbehja apo zbardhje e ardhmërisë së kombit tonë ?.

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jan 22, 2011 1:51 am

Xun Çetta:Sot 21.01.2011 Filloj zbehja apo zbardhje e ardhmërisë së kombit tonë ?. 41401_100000304171597_8072_n
Xun Çetta:Sot 21.01.2011 Filloj zbehja apo zbardhje e ardhmërisë së kombit tonë ?.

Unë kam konstatimin tim të cilin nuk mund ta demantoj as pozita në pushtet e as opozita e cila lufton për marrjen pushtetit.

Lus qytetarët e kombit tonë pa dallim ku jetojnë ata,që të mos bazohen vetëm në atë çfarë thotë,, TV Vizion Plus” në krye më Edi Ramën dhe bllokun e tij opozitar si dhe të mos bazohen vetëm në atë çfarë thotë ,,TVSH”në krye më Berishën dhe bartësit e institucioneve .

Shikoni dhe dëgjoni që të dy programet dhe dy blloqet politike,pa shihni se si ato pamje çfarë jap TVSH nuk i sheh në Vizion plus dhe anasjelltas. Këtu mund ta shihni nivelin e politikë bërjes së kombit tonë. Në njërin program nga këto flitet për çadrat dhe gurë rrugësh çfarë kanë përdorur demonstruesit kundër policisë së shtetit siç tha Paskal Milo derisa në programin tjetër pra në TVSH dalin shkopinjtë dhe kallja e veturave madje edhe pemëve ,,Palma”të cilave u duhen vite të tëra për të u bërë në gjendjen aktuale kur sapo u vihej flaka atyre ...

Sot,edhe tani kur po shkruaj,jam i larë në lot,po,po i qullur në lot të cilët nuk i kam derdhur as në vitin 1981 ngjarje këto kur filluan për të mos u ndalur ndryshimet e shekullit tonë,ngjarje këto ku të cilat po i keq shfrytëzojnë të tjerët,ngjarje këto ku personalisht isha viktimë e shumë fishtë,qoftë më plagosje të rëndë,maltërtime në hetuesi dhe dënim po ashtu të rënd .

Nuk e di a janë shenjë pleqërie këto lotët e mia sot,apo shenjë të mbushjes së kupës e cila nuk po zbrazët edhe pas ndryshimeve falso të kombit tonë !!!.

Ajo çfarë më shtyn të qajë si femi është ndjenja e cila më paralajmëron se Kosovën po kjo ditë zie po e pret. Po,po e pret kjo,he i mjeri unë qe nuk di kujt të i ndihmoj ngase të gjitha forcat politike janë nën të njëjtën qendër të kontrolli politik. Kjo është vdekja klinike në politikë e cila donë ringjallje jashtë klinikës politike...

Ata që më kuptojnë thellë në zemër dhe shpirtin e ditës së sotme ,le të rezervohen dhe në heshtje le të përgatitën për ditët e ringjalljes së politikës së kombit tonë,ringjallje kjo të cilën nuk ka kush ta ndal pa dallim vendor apo ndërkombëtar...

Flas nga përvojat që kom në Shqipëri dhe për këto në Kosovë të mos flasim. ,,Vizion Plus “ mrekullueshëm bën krahasimin e rrëzimit të shtatores Enver Hoxha dhe ushtarët me qenët e tyre në mbrojtje te shtatores,por jo të përdorën plumbat e policisë dhe ushtrisë. Por edhe Berisha në konferencë shtypi tha :

Sot,janë vrarë demonstruesit me armë jo të shtetit por private,gjë kjo e cila ka ndodhur në jo pak ngjarje e kryesisht në luftëra jo bash të pastra mes nesh. Unë kamë çfarë them rreth këtyre fenomeneve që po ma bluajnë shpirtin por ja se akoma po heshtet për çka kërkoj falje para opinionit Shqiptar .

Më lot në sy dhe buzë dridhur si jo zakonisht,ngushëlloj familjarët të cilët sot humbën më të dashurit e tyre,i përshëndes dhe uroj gjakftohtësi të gjallëve të revoltuar si dhe thërras për këndellje të gjallët qe po vdesin politikisht..

Xun çetta

Luzern 21.01.2011-
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: