Xun Çetta:Sot 21.01.2011 Filloj zbehja apo zbardhje e ardhmërisë së kombit tonë ?.
Xun Çetta:Sot 21.01.2011 Filloj zbehja apo zbardhje e ardhmërisë së kombit tonë ?.
Unë kam konstatimin tim të cilin nuk mund ta demantoj as pozita në pushtet e as opozita e cila lufton për marrjen pushtetit.
Lus qytetarët e kombit tonë pa dallim ku jetojnë ata,që të mos bazohen vetëm në atë çfarë thotë,, TV Vizion Plus” në krye më Edi Ramën dhe bllokun e tij opozitar si dhe të mos bazohen vetëm në atë çfarë thotë ,,TVSH”në krye më Berishën dhe bartësit e institucioneve .
Shikoni dhe dëgjoni që të dy programet dhe dy blloqet politike,pa shihni se si ato pamje çfarë jap TVSH nuk i sheh në Vizion plus dhe anasjelltas. Këtu mund ta shihni nivelin e politikë bërjes së kombit tonë. Në njërin program nga këto flitet për çadrat dhe gurë rrugësh çfarë kanë përdorur demonstruesit kundër policisë së shtetit siç tha Paskal Milo derisa në programin tjetër pra në TVSH dalin shkopinjtë dhe kallja e veturave madje edhe pemëve ,,Palma”të cilave u duhen vite të tëra për të u bërë në gjendjen aktuale kur sapo u vihej flaka atyre ...
Sot,edhe tani kur po shkruaj,jam i larë në lot,po,po i qullur në lot të cilët nuk i kam derdhur as në vitin 1981 ngjarje këto kur filluan për të mos u ndalur ndryshimet e shekullit tonë,ngjarje këto ku të cilat po i keq shfrytëzojnë të tjerët,ngjarje këto ku personalisht isha viktimë e shumë fishtë,qoftë më plagosje të rëndë,maltërtime në hetuesi dhe dënim po ashtu të rënd .
Nuk e di a janë shenjë pleqërie këto lotët e mia sot,apo shenjë të mbushjes së kupës e cila nuk po zbrazët edhe pas ndryshimeve falso të kombit tonë !!!.
Ajo çfarë më shtyn të qajë si femi është ndjenja e cila më paralajmëron se Kosovën po kjo ditë zie po e pret. Po,po e pret kjo,he i mjeri unë qe nuk di kujt të i ndihmoj ngase të gjitha forcat politike janë nën të njëjtën qendër të kontrolli politik. Kjo është vdekja klinike në politikë e cila donë ringjallje jashtë klinikës politike...
Ata që më kuptojnë thellë në zemër dhe shpirtin e ditës së sotme ,le të rezervohen dhe në heshtje le të përgatitën për ditët e ringjalljes së politikës së kombit tonë,ringjallje kjo të cilën nuk ka kush ta ndal pa dallim vendor apo ndërkombëtar...
Flas nga përvojat që kom në Shqipëri dhe për këto në Kosovë të mos flasim. ,,Vizion Plus “ mrekullueshëm bën krahasimin e rrëzimit të shtatores Enver Hoxha dhe ushtarët me qenët e tyre në mbrojtje te shtatores,por jo të përdorën plumbat e policisë dhe ushtrisë. Por edhe Berisha në konferencë shtypi tha :
Sot,janë vrarë demonstruesit me armë jo të shtetit por private,gjë kjo e cila ka ndodhur në jo pak ngjarje e kryesisht në luftëra jo bash të pastra mes nesh. Unë kamë çfarë them rreth këtyre fenomeneve që po ma bluajnë shpirtin por ja se akoma po heshtet për çka kërkoj falje para opinionit Shqiptar .
Më lot në sy dhe buzë dridhur si jo zakonisht,ngushëlloj familjarët të cilët sot humbën më të dashurit e tyre,i përshëndes dhe uroj gjakftohtësi të gjallëve të revoltuar si dhe thërras për këndellje të gjallët qe po vdesin politikisht..
Xun çetta
Luzern 21.01.2011-
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Kolë Çetta Rrjedha e Ardhmerisë
» Jeronim Çetta:Nderi i kombit Nëna Tereze!
» Kruja – Gjomarku – Nekaj figura të mëdha të kombit tonë nën dritën e letërkëmbimeve shumevjeçare historike
» Alfred Papuçiu: T’i përmbahemi vlerave të Kombit tonë të lashtë
» Hasime Hoti:Rinia jonë do të jetë krenaria e kombit tonë
» Jeronim Çetta:Nderi i kombit Nëna Tereze!
» Kruja – Gjomarku – Nekaj figura të mëdha të kombit tonë nën dritën e letërkëmbimeve shumevjeçare historike
» Alfred Papuçiu: T’i përmbahemi vlerave të Kombit tonë të lashtë
» Hasime Hoti:Rinia jonë do të jetë krenaria e kombit tonë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi