Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet!

2 posters

Shko poshtë

Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet! Empty Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 23, 2011 10:19 pm

Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet!

Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet! Berisha-me-nerva

Kryeministri Berisha apel të ashpër liderit të opozitës, nga mbledhja e qeverisë.

“Po guxove të prekësh sërish institucionet, do të kesh përgjigjen më totale”.
Me këto fjalë, kryeministri Sali Berisha i është drejtuar nga mbledhja e qeverisë liderit të opozitës, Edi Rama, duke e paralajmëruar që as të mos guxojë të organizohet sërish për të arritur dhunimin e institucioneve.
“Çdo tentativë e tij ndaj prekjes së institucioneve, do të marrë ndëshkim dhe ky nuk është absolutisht një kërcënim”, deklaroi qartë Berisha.
Duke i thënë sërish Ramës se në një rast të dytë, kurrë më s’do mund ta mendojë të dhunojë shtetin.
“Do të marrësh vetëm atë që meriton kryebanditi, do të kesh përgjigjen më totale, do të ketë zero tolerancë, ndaj prekjes së çdo institucioni”, tha Berisha.
“Le të paguajë zjarrvënës, të bëjë ç’të dojë, nuk do ketë kufizim të lirive të opozitës, le të protestojë sa të dojë në mënyrë paqësore.
Kurse zotëria e tij, po e teproi, do të më detyrojë të mbaj fjalën e dhënë”, tha konkretisht Berisha ndaj Ramës.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet! Empty Re: Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet!

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 23, 2011 10:21 pm

Kështu është dashtë ti thuhet më heret. Edhe tani nuk është vonë!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet! Empty Re: Berisha: As mos guxo më që të prekësh institucionet!

Mesazh nga shaban cakolli Sun Jan 23, 2011 10:42 pm

Berisha nuk do të ketë nevojë për kërcnime.Institucionet duhet mbrojtur nga shteti dhe nuk duhet dhunuar.Po në Shqipëri ndodhin të gjitha dhe haraqet i paguan gjaku i popullit.Dhimbja qe iu shtua kombit nuk i fal dot lideret.
shaban cakolli
shaban cakolli

Numri i postimeve : 353
Registration date : 18/12/2008

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi