Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ju prezantojmë Zonjën e Parë të Kosovës!

Shko poshtë

Ju prezantojmë Zonjën e Parë të Kosovës! Empty Ju prezantojmë Zonjën e Parë të Kosovës!

Mesazh nga Agim Gashi Wed Feb 16, 2011 2:25 am

Ju prezantojmë Zonjën e Parë të Kosovës!

Ju prezantojmë Zonjën e Parë të Kosovës! Maria_pacolli-150x150

Kjo është Maria Pacolli. Për pak ditë mund të konfirmohet Zonja e Parë e Kosovës, pasuese e Fanë Rugovës dhe Nezahete Sejdiut. Ajo ka lindur në St. Petersburg të Rusisë, dhe është 33-vjeç. Maria i ka dhënë presidentit në pritje 3 fëmijë, vajzën e madhe Hana, djalin Isa, dhe së fundi edhe djalin e dytë Diar.

Në një intervistë për revistën kroate Nacional në vitin 2007, Pacolli rrëfente historinë e jetës personale, duke përfshirë dy vajzat më të mëdha nga të tjera martesa.

“Shumë gjëra kanë ndryshuar në jetën time vitet e fundit. Kam vajzën e vogël 3 vjeç (tani 7), dhe djalin 18 muajsh (tani rreth 5). Djali quhet Isë, sipas babait tim, e vajza Hana. Të dy janë të mrekullueshëm. Bashkëshortja ime e re 29-vjeçare (tani 33), më ka dhënë gjënë më të shtrenjtë – fëmijët. Jam ringjallur. Vajza tjetër më e madhe ka karrieren e saj personale, është drejtoreshë në një bankë në Austri. Më vjen shumë mirë për këtë. Vajza tjetër studion ekonominë në Zvicër dhe pretendon që një ditë të bëhet udhëheqëse e kompanive të mia”, kishte thënë Pacolli.

http://www.gazetajone.com/2011/02/15/ju-prezantojme-zonjen-e-pare-te-kosoves/

Në faqet e biznesmenit dhe Presidentit në pritje, Maria Pacolli prezanohet si drejtoreshë Arti në Art Diamond Gallery, dhe kishte organizuar manifesim në përkutjim të aktorit të madh Aleksandër Moisiu dhe piktorit Ibrahim Kodra.

Familja jeton ndërmjet një vile luksoze në Lugano dhe një të ngjashmeje në Hajvali.

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi