Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dhjetë familje skamnore ndajnë pagën e presidentit Pacolli

Shko poshtë

Dhjetë familje skamnore ndajnë pagën e presidentit Pacolli Empty Dhjetë familje skamnore ndajnë pagën e presidentit Pacolli

Mesazh nga Agim Gashi Sun Feb 27, 2011 9:22 pm

Dhjetë familje skamnore ndajnë pagën e presidentit Pacolli B.pacolli27610x-2
Kthimi i shpresës

Isha në këtë familje dhe e di se në Kosovë ka shumë familje që kanë të njëjtin fat dhe unë me mundësitë e mia sot isha këtu që t’i inkurajoj dhe të mos humbin shpresën këta njerëz, tha presidenti Pacolli.

Dhjetë familje skamnore ndajnë pagën e presidentit Pacolli Bv-familjen-bunjaku
Dhjetë familje skamnore ndajnë pagën e presidentit Pacolli

Shqipe Osmani, BOTA SOT
Presidenti z. Pacolli vizitoi familjen skamnore Bunjaku

Presidenti i sapo zgjedhur i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli, edhe tani kur është në krye të shtetit,vazhdon traditën humanitare që e ka trasuar me vite e dekada si biznesmen i suksesshëm, dhe tani vazhdon humanitetin e tij, duke hequr kështu dorë nga paga e tij mujore si president për t’ua ndarë kështu 10 familjeve skamnore në rajone të ndryshme të Kosovës. Presidenti i Kosovës, z. Pacolli të dielën edhe pse ishte ditë pushimi ai vizitoi familjen e Naim Bunjakut në lagjen Dodona të Prishtinës, e cila jeton në kushte të rënda sociale me gruan dhe katër fëmijët e tij. Pas vizitës presidenti i vendit deklaroi se familja e Naim Bunjakut tash e mbas do të ketë një pagë mujore e ndarë nga paga e tij për punën si president. “ Isha në këtë familje dhe e di se në Kosovë ka shumë familje që kanë të njëjtin fat dhe unë me mundësit e mia sot isha këtu që t’i inkurajoj dhe të mos humbin shpresën këta njerëz ,sepse Kosova është duke bërë çdo gjë që të ketë rritje ekonomike dhe të krijohen mundësi të reja për familjet që kanë nevojë. Vizitova këtë familjen dhe ndaj të dhjetën e pagës sime mujore. Paga ime do të ndahet proporcionalisht për dhjetë familje”, shprehet Presidenti, derisa thekson se këto janë mundësit e tij personale. Ndërkohë nikoqiri, Bunjaku , shprehet falënderues për vizitën e presidentit Pacolli dhe ndihmën e ofruar për çdo muaj, duke theksuar se ndjehet i lumtur se Kosova ka njerëz të tillë. I pyetur nëse ka bërë shkelje ligjore me rastin e votimit të qeverisë, ai tha se kjo i përket Gjykatës të vendosë.

Edituar për herë të fundit nga Agim Gashi në Sun Feb 27, 2011 9:40 pm, edituar 1 herë gjithsej
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Dhjetë familje skamnore ndajnë pagën e presidentit Pacolli Empty Re: Dhjetë familje skamnore ndajnë pagën e presidentit Pacolli

Mesazh nga Agim Gashi Sun Feb 27, 2011 9:27 pm

Edhe nëse ia keni inati, epjani hakun. Asnjëri deri sot nuk e nderoj figurën e Dr. Rugoves si ky Pacolli, askush si ky nuk bëri me varfnjakët...Të tjerët edhe kafshaten ua morën varfnjakëve për tu pasuruar vetë, e ky edhe rrogen e vetë ua ndan të varfërve. Brravo Behxhet Pacolli. Më vjen keq që dikujt si pëlqen por unë nderoj vepren e jo fjalët boshe!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi