Nazim Bllaca:Me urdhër të Fahredin Gashit e kemi vrarë Sali Gashin
Faqja 1 e 1
Teuta Rxhepi - Bota sot
Në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë ka vazhduar sot seanca gjyqësore kundër Fahredin Gashit dhe Hysri Ramës. Sot për herë të parë ka dëshmuar dëshmitari i mbrojtur i prokurorisë Nazim Ballaca, i cili një vit më parë bëri publike vetë të gjitha krimet e kryera nga ai dhe Fahredin Gashi e bashkëpunëtorë të tjerë të njohur si pjesëtarë të SHIK-ut. Fillimisht Ballaca ka dëshmuar për lidhjet e tij me Hysri Ramen me të cilin ka thënë se ka lidhje miqësore ndërsa me Fahredin Gashin lidhje shoqërore. “Me 16 qershor për herë të parë kam shkuar të Fahredinë Gashi në fshatin Divlak dhe disa ministri ishin në malet e Berishës duke përfshire edhe MB. Arsyeja ishte sepse ende kishte forca serbe që nuk ishin larguar nga Kosova në atë kohë në drenicë dhe regjionin ku dominonte forca jonë nuk kishte forca policore serbe por nuk dihej për Prishtinën. Në muajin maj dhe qershor ishin fuqizuar marrëdhëniet mes meje dhe Fahredin Gshit ku takoheshim për ditë dhe më 14 qershor me 1999 jemi marr vesh dhe më ka urdhëruar të dal të shkolla fillore e fshatit Pjetershticë përafërsisht në ora 9 jemi takuar dhe më është drejtuar më këto fjalë: “Do të shkojmë të marrim një person në pyetje jashtë shtëpisë së tij kemi shkuar rrugës dhe kemi arritur në fshatin Varigofc”.
Kemi shkuar me një shtypin që sipas traditës sonë një katëshe kemi trokitur në der dhe ka dal një person dhe kemi marrë me dhunë pasi që i kemi bërtit e kemi pyetur se ku është shtëpia e Sali Gashit. Kemi ecur në drejtim të shtëpisë së Sali Gashit jemi afruar të dera e personit në fjalë e kam ditë që po e kërkojmë Sali Gashin këtë e ka marr vesh para derës së vllahut të viktimës. Rreth 30 ose 50 metra iu kemi afruar derës së shtëpisë. Pasi është hap dera e shtëpisë i pasi ka hyrë Fahredin Gashi i dyti unë. Kemi qenë të armatosur me automatikë. Është hapur dera e shtëpisë dhe në korridor afër derës personi i parë ka qenë një femër më pas ka qenë dy vetë tjerë Gashi i pari e unë i dyti kemi hyrë në dhomën e parë në të majtë ku ishte viktima Gashi ka hyrë i pari në dhomë dhe ishte gjysmë e hapur dera na kanë thënë çka po doni e kemi kërkuar më këmbngulje ku është Salihu kjo ka zgjatur shuam shkurt ndoshta një minutë. Kemi hyrë në dhomën kemi bërë krimin viktima ka qenë i shtrirë në kauq. Më pas e kemi marrë viktimën dhe e kemi ekzekutuar” ka thënë Nazim Ballaca.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Nazim Bllaca: Me urdhër të Fahredin Gashit e kemi vrarë Sali Gashin
» Konfirmohet aktakuza kundër Fahredin Gashit
» Shtyhet konfirmimi i aktakuzës kundër Fahredin Gashit
» “Ua bëj 500 herë ma zi se Nazim Bllaca”
» Nazim Bllaca bëhet për spital
» Konfirmohet aktakuza kundër Fahredin Gashit
» Shtyhet konfirmimi i aktakuzës kundër Fahredin Gashit
» “Ua bëj 500 herë ma zi se Nazim Bllaca”
» Nazim Bllaca bëhet për spital
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi