Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mustafa: Jam ndjerë i poshtëruar kur kam parë zyrtarët e prangosur!

Shko poshtë

Mustafa: Jam ndjerë i poshtëruar kur kam parë zyrtarët e prangosur! Empty Mustafa: Jam ndjerë i poshtëruar kur kam parë zyrtarët e prangosur!

Mesazh nga Agim Gashi Sat May 07, 2011 6:32 pm

Mustafa: Jam ndjerë i poshtëruar kur kam parë zyrtarët e prangosur!

Mustafa: Jam ndjerë i poshtëruar kur kam parë zyrtarët e prangosur! 7isa-mustafa-060511x

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Isa Mustafa, mbështeti fuqishëm nëpunësit e arrestuar dy ditë më parë, duke thënë se është ndjerë i poshtëruar kur ka parë me duar në pranga zyrtarët komunal. Këto komente ai i bëri gjatë inspektimit në ndërtimin e kolektorit të Prishtinës, vetëm një ditë pas arrestimit të nëpunësve, duke thënë se projekti po përfundon dhe qytetarët do të përfitojnë.

“Jam ndjerë shumë keq kur kam parë drejtorin e infrastrukturës të lidhur me pranga, sepse përmes tij është lidhur me pranga edhe Prishtina”, tha Mustafa. Ai kërkon nga ministri Rexhepi që të analizojë dhe hulumtojë punën në Policinë e Kosovës, duke thënë se nëse ai nuk ka të drejtë nga ato që i thotë do të kërkojnë falje te ministri Rexhepi.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi