Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Xhesika Vula:Monumenti kushtuar vizitës që presidenti i SHBA, George W. Bush zhvilloi 4 vjet më parë në qytetin e Fushë Krujës është ngrit tani ...

Shko poshtë

Xhesika Vula:Monumenti kushtuar vizitës që presidenti i SHBA, George W. Bush zhvilloi 4 vjet më parë në qytetin e Fushë Krujës është ngrit tani ... Empty Xhesika Vula:Monumenti kushtuar vizitës që presidenti i SHBA, George W. Bush zhvilloi 4 vjet më parë në qytetin e Fushë Krujës është ngrit tani ...

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jul 07, 2011 8:00 pm

Xhesika Vula:Monumenti kushtuar vizitës që presidenti i SHBA, George W. Bush zhvilloi 4 vjet më parë në qytetin e Fushë Krujës është ngrit tani ... 268042_2055186512811_1639025407_1998758_472486_nXhesika Vula:Monumenti kushtuar vizitës që presidenti i SHBA, George W. Bush zhvilloi 4 vjet më parë në qytetin e Fushë Krujës është ngrit tani ... 41501_1639025407_3357_n

Xhesika Vula:Monumenti kushtuar vizitës që presidenti i SHBA, George W. Bush zhvilloi 4 vjet më parë në qytetin e Fushë Krujës është ngrit tani ...

Vizita e presidentit amerikan në vendin tonë dhe veçanërisht mikpritja nga banorët e Fushë Krujës, gjetën një jehonë të madhe në mediat ndërkombëtare.
Gjatë vizitës së tij historike në vendin tonë presideti i SHBA, George W. Bush formuloi qartazi anëtarësimin e shpejtë të Shqipërisë në NATO si dhe procesin e afërt të pavarsisë së Kosovës, që ndodhi një vit më pas

Ju e keni lëshuar Kosovën me një qëllim: të ktheheni në siguri. Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e saj të NATO-s janë duke punuar po për të njejtin qëllim. Do të kaloj kohë. Por, me forcën tuaj dhe me vendosmërinë tonë, nuk ka dyshim se si do të duket fundi. Kampanja e pastrimit etnik në Kosovë do të përfundojë. Ju do të ktheheni. Kampanja jonë ushatarake dita-ditës po e rrit presionin mbi liderët serb dhe mbi forcat serbe në Kosovë. Ata e dinë se ne do të mbahemi derisa forcat serbe të shkojnë dhe derisa ju të lejoheni të ktheheni në shtëpi, së bashku me NATO-n, që atje të parandalojë kthimin e dhunës. Në ndërkohë, shtetet gjithandej botës, po punojnë së bashku të sjellin ndihma për ju dhe familjet tuaja.
Shtetet e Bashkuara sapo përfunduan ndërtimin e një qendre të re, të quajtur "Kampi Shpresa", ku do të mund të vendosen deri në 20,000 njerëz. Kongresi ynë sapo aprovoi më shumë se 700 milion dollarë në ndihma humanitare që të jemi të sigurtë se do të mund t'i dalim ballë kërkesave tuaja, si tash ashtu edhe kur ju të ktheheni në shtëpitë tuaja. Ne u jemi mirënjohëh popullit të Shqipërisë dhe të Maqedonisë për pranimin e refugjatëve në vendet e tyre dhe në shtëpitë e tyre.

Ishte nje premtim i presidentit George W .Bush ne fush kruj...
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi