Gjergj Dedaj akuzon Hashim Thacin per arrestim dhe tortur ne kohen e luftës(video)
Faqja 1 e 1
Gjergj Dedaj akuzon Hashim Thacin per arrestim dhe tortur ne kohen e luftës(video)
Plotesim me video
Ne emisionin “Rubikon” KTV, Gjergj Dedaj akuzon Hashim Thacin se gjatë luftës e ka arrestuar ate me gjithë nje delagcion dhe arsyeja e vetme ishte perse ai ishte perkrahes i Ibrahim Rugovës.Ai thot se ishte torturuar fizikisht dhe psiqikisht ne atë kohë.
Përveq kesaj ai akuzon Hashim Thacin edhe per vjedhje votash dhe keqperdorim te pozites,duke e krahasuar me Berluskonin .
Dedaj ishte ne stafin e qeverisë Thacit dhe per cudi derisa u largua nga pozita nuk ishte ndegjuar duke bere keso akuzash., m ete larguar nga qeveria ai kishte then se do t i qes te gjitha te zezat e Thacit ne opinion
Emisioni “Rubikon” emitohet ne KTV nga ora 20 00 dhe KosovAlbaner do te ju sjell detaje nga kjo intervistë…
VIJON ::::::::::: vazhdimi me video ekskluzive nga KTV.
Ish-zëvendësministri i Punës e Mirëqenies Sociale, e më pas edhe zëvendësministër i Transportit, ka shpërthyer me akuza të rënda për kreun e ekzekutivit, Hashim Thaçi.
Më së shumti, Dedajt i ka mbetur hatri për një ngjarje që kishte ndodhur gjatë kohës së luftës në Drenicë.
“Në vitin 1998 Thaçi e ka ndalur delegacionin e shtetit të Kosovës. Unë isha nënkryetar i Kuvendit. Ishim në vizitë në zonat e luftës. Na ka ndalu Hashim Thaçi me njerëzit e tij. Tha jeni të arrestuar. Arsyeja, thjesht që jenii parti politke që e përkrahni presidentitn historik Ibrahim Rugova. Ka pas malltretim fizik, psiqik, moral…disa anëtarë të delegacionit janë torturu edhe fizikisht. Edhe unë jam malltretu fizikisht. Ai edhe na ka marë në pyetje, na ka bërë presion. Është një krim, e jo një incident”, ka rrëfyer Dedaj në emisionin Rubikon në KTV.
Tani Dedaj kërkon nga Thaçi t’i jep përgjigje pse e ka ndaluar në një mision sic tha kombëtar për të qenë afër bashkëkombasve tanë.
“Gjergj Dedaj ende s’ka fol. Kur flet Gjergj Dedaj dicka duhet të lëviz në Kosovë”, ka thënë ai.
Liberali Dedaj nuk u ndal me kaq. Ai drejtoi akuza për PDK-në dhe Thaçin, duke thënë se zgjedhjet e fituara nga PDK, ishin të manipuluara.
“Ai edhe 100 palë zgjedhje po të mbahen do t’i fitojë. Këto janë zgjedhje të manipuluara. Kur të kesh para sa të duash, mekanizma tjerë, edhe Berlusconi i fitoi votat, por humbi, edhe Sanaderi, edhe Gadaffi. Aspak nuk më bënë përshtypje çka s’i pëlqen Thaçit”, ka thënë ai.
Dikur aleat i Thaçit dhe PDK-së, Dedaj u caktua zëvendësministër i Transportit, por qe shkarkuar menjëherë, pas dyshimeve për keqpërdorime.
Dikur lavdëroi Qeverinë e udhëhequr nga Hashim Thaçi aq shumë sa kishte thënë se Qeveria Thaçi meriton çmimin Nobel.Na len pershtypje shkrimi i nje komentuesit ne Kosovalbaner i cili e shtron nje pytje a thua do te shperthente keshtu Dedaj sikur te ishte ne qeveri ende,ose edhe sa tjer janë ne qeveri tani qe nje ditë do te flasin keso gjerash/Kosovalbaner.com/
http://web.kosovalbaner.com/vm/2011/12/gjergj-dedaj-akuzon-hashim-thacin-per-arrestim-ne-kohen-e-luftes/
Plotesim me video
Ne emisionin “Rubikon” KTV, Gjergj Dedaj akuzon Hashim Thacin se gjatë luftës e ka arrestuar ate me gjithë nje delagcion dhe arsyeja e vetme ishte perse ai ishte perkrahes i Ibrahim Rugovës.Ai thot se ishte torturuar fizikisht dhe psiqikisht ne atë kohë.
Përveq kesaj ai akuzon Hashim Thacin edhe per vjedhje votash dhe keqperdorim te pozites,duke e krahasuar me Berluskonin .
Dedaj ishte ne stafin e qeverisë Thacit dhe per cudi derisa u largua nga pozita nuk ishte ndegjuar duke bere keso akuzash., m ete larguar nga qeveria ai kishte then se do t i qes te gjitha te zezat e Thacit ne opinion
Emisioni “Rubikon” emitohet ne KTV nga ora 20 00 dhe KosovAlbaner do te ju sjell detaje nga kjo intervistë…
VIJON ::::::::::: vazhdimi me video ekskluzive nga KTV.
Ish-zëvendësministri i Punës e Mirëqenies Sociale, e më pas edhe zëvendësministër i Transportit, ka shpërthyer me akuza të rënda për kreun e ekzekutivit, Hashim Thaçi.
Më së shumti, Dedajt i ka mbetur hatri për një ngjarje që kishte ndodhur gjatë kohës së luftës në Drenicë.
“Në vitin 1998 Thaçi e ka ndalur delegacionin e shtetit të Kosovës. Unë isha nënkryetar i Kuvendit. Ishim në vizitë në zonat e luftës. Na ka ndalu Hashim Thaçi me njerëzit e tij. Tha jeni të arrestuar. Arsyeja, thjesht që jenii parti politke që e përkrahni presidentitn historik Ibrahim Rugova. Ka pas malltretim fizik, psiqik, moral…disa anëtarë të delegacionit janë torturu edhe fizikisht. Edhe unë jam malltretu fizikisht. Ai edhe na ka marë në pyetje, na ka bërë presion. Është një krim, e jo një incident”, ka rrëfyer Dedaj në emisionin Rubikon në KTV.
Tani Dedaj kërkon nga Thaçi t’i jep përgjigje pse e ka ndaluar në një mision sic tha kombëtar për të qenë afër bashkëkombasve tanë.
“Gjergj Dedaj ende s’ka fol. Kur flet Gjergj Dedaj dicka duhet të lëviz në Kosovë”, ka thënë ai.
Liberali Dedaj nuk u ndal me kaq. Ai drejtoi akuza për PDK-në dhe Thaçin, duke thënë se zgjedhjet e fituara nga PDK, ishin të manipuluara.
“Ai edhe 100 palë zgjedhje po të mbahen do t’i fitojë. Këto janë zgjedhje të manipuluara. Kur të kesh para sa të duash, mekanizma tjerë, edhe Berlusconi i fitoi votat, por humbi, edhe Sanaderi, edhe Gadaffi. Aspak nuk më bënë përshtypje çka s’i pëlqen Thaçit”, ka thënë ai.
Dikur aleat i Thaçit dhe PDK-së, Dedaj u caktua zëvendësministër i Transportit, por qe shkarkuar menjëherë, pas dyshimeve për keqpërdorime.
Dikur lavdëroi Qeverinë e udhëhequr nga Hashim Thaçi aq shumë sa kishte thënë se Qeveria Thaçi meriton çmimin Nobel.Na len pershtypje shkrimi i nje komentuesit ne Kosovalbaner i cili e shtron nje pytje a thua do te shperthente keshtu Dedaj sikur te ishte ne qeveri ende,ose edhe sa tjer janë ne qeveri tani qe nje ditë do te flasin keso gjerash/Kosovalbaner.com/
http://web.kosovalbaner.com/vm/2011/12/gjergj-dedaj-akuzon-hashim-thacin-per-arrestim-ne-kohen-e-luftes/
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Dëgjojeni Hashim Thaçin kur kërkonte të dënohej Ibrahim Rugova, pse bisedonte me Serbinë! (Video)
» Skënder Zogaj:Shurdhmemecit Gjergj Dedaj i erdhi goja
» AAK: Nuk ka koalicion me Hashim Thaçin kryeministër
» Hoti akuzon PDK-në (Video)
» Kimete Berisha:Hashim Thaçin për dëshmitar
» Skënder Zogaj:Shurdhmemecit Gjergj Dedaj i erdhi goja
» AAK: Nuk ka koalicion me Hashim Thaçin kryeministër
» Hoti akuzon PDK-në (Video)
» Kimete Berisha:Hashim Thaçin për dëshmitar
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi