Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Përurohet pulla postare me pamje të heroit, Enver Zymberi

Shko poshtë

Përurohet pulla postare me pamje të heroit, Enver Zymberi Empty Përurohet pulla postare me pamje të heroit, Enver Zymberi

Mesazh nga Agim Gashi Fri Dec 23, 2011 10:24 pm

Përurohet pulla postare me pamje të heroit, Enver Zymberi

Përurohet pulla postare me pamje të heroit, Enver Zymberi Enveri_24

Posta dhe Telekomi i Kosovës (PTK) ka përuruar pullën postare me pamje të heroit më të ri, Enver Zymberi në 5 mujorin e vrasjes së tij. Ky është edicioni i 75-të i pullave postare të Republikës së Kosovës. Familja e heorit Zymberi deklaruan se ndjehen krenar për këtë që ka bërë PTK për djalin e tij.

Muharrem Zymberi, babai i heroit deklaroi "unë jam shumë krenar, por jo vetëm unë, por duhet të jenë të gjithë sepse ai nuk ishte vetëm djali im, por i gjithë Kosovës".

Ndërkaq, ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Bajram Rexhepi, deklaroi se me qarkullimin e kësaj pulle postare të heroit Enver Zymberi dëshmohet se puna e tij dhe përkushtimi e ka bërë të pavdekshëm veprën e heroizmit të tij.

Blerim Krasniqi, drejtor i PTK-së tha se nga kjo ditë emri i Enver Zymberit merr edhe një detyrë të re të ambasadorit ku nëpërmjet pullës postare do ta prezantojë Kosovën në mbarë botën. Sot po ashtu është hapur edhe ekspozita e pullave postare, ndërsa familjes Zymberi PTK i dhuroi një pllakat të argjend me pamjen e heroit në pullën postare.

Përurohet pulla postare me pamje të heroit, Enver Zymberi Pulla_enver

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi