Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Labinot Tahiri i shpëton atentatit me bombë

Shko poshtë

Labinot Tahiri i shpëton atentatit me bombë Empty Labinot Tahiri i shpëton atentatit me bombë

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jan 14, 2012 2:08 pm

Labinot Tahiri i shpëton atentatit me bombë

Labinot Tahiri i shpëton atentatit me bombë Normal_2252169943_1~0

Këngëtari Labinot Tahiri, i ka shpëtuar një atentati me bombë. Automjeti i tij personal ka shpërthyer nga një bombë e montuar, vetëm pesë minuta pasi këngëtari e parkoi para dyerve të shtëpisë së tij që gjendet në Ferizaj.

Ngjarja ka ndodhur të mërkurën në mbrëmje, pasi Labinoti ishte duke u kthyer në shtëpi me familjen.

“Në orën 21:00 isha me gruan dhe fëmijët për të blerë. Pasi kam hyrë në shtëpi, pas 5-10 minuta ka shpërthyer vetura. Vetura m’u shkatërrua plotësisht, ishte një bombë e kurdisur në të, për fat nuk qëllova afër unë apo ndonjë kalimtar tjetër. Vetëm fansat e mi të mos shqetësohen e të tjerat t’ia lëmë policisë në dorë. Unë askujt nuk i kam borxh, e as që i kam bërë dikujt keq”, - ka rrëfyer për Tahiri për mediat kosovare.

Hetimet për këtë rast po vazhdojnë dhe ende nuk ka të dyshuar, ndërkohë këngëtari shpreh habinë se si i ka ndodhur një gjë e tillë. “Qudia më e madhe është pse mua”,- ka thënë këngëtari Labi. (bw)
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi