Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LOTI - DHE EMAILET NË FUND TË FUSHATËS SË OBAMËS

Shko poshtë

LOTI  -  DHE EMAILET NË FUND TË FUSHATËS SË OBAMËS Empty LOTI - DHE EMAILET NË FUND TË FUSHATËS SË OBAMËS

Mesazh nga Agim Gashi Tue Nov 13, 2012 12:25 pm

LOTI - DHE EMAILET NË FUND TË FUSHATËS SË OBAMËS

LOTI  -  DHE EMAILET NË FUND TË FUSHATËS SË OBAMËS U2_obamaloti
Një lot i vetëm, që ka fituar pavdekësinë prej fotografëve, i fiksuar dje mbrëma tek Obama gjatë mitingut të fundit të fushatës në Iowa. Emocionet e kanë tradhtuar kur ka filluar të shpjegojë origjinën e sloganit "fired up, ready to go!": "E dëgjova këtë zë të më ulëriste pas meje... Dhe mendova se jam duke vrapuar për presidencën, ndërkohë që pas pak minutash u ndjeva sikur "isha ndezur" "gati për t'u nisur".

LOTI  -  DHE EMAILET NË FUND TË FUSHATËS SË OBAMËS U2_104649688-d25608c4-9244-48e8-a0aa-17ecebb568fc
LOTI  -  DHE EMAILET NË FUND TË FUSHATËS SË OBAMËS Info«Kam nevojë për ty». Emailet në fund të fushatës të Obamës

Mbështetësit kanë marrë mesazhe nga Obama: «Mjaftojnë 5 dollarë», që mund të kenë një vlerë vendimtare. "John, e di që po të kërkoj tepër dhe e di që ndofta kërkesat e mia të kanë lodhur, por tani deri tek finishi ka mbetur fare pak dhe çdo xhest i vogël në dukje mund të jetë vendimtar. Të lutem bëj një donacion, edhe 5 dollarë. I Yti Barack"

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi