Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Haradinaj me plan për qeverisje

Shko poshtë

Haradinaj me plan për qeverisje Empty Haradinaj me plan për qeverisje

Mesazh nga Agim Gashi Mon Dec 03, 2012 5:51 pm

Haradinaj me plan për qeverisje

Haradinaj me plan për qeverisje Largea_3-ramush-haradinaj1354539415
Sa i përket koalicionit me PDK-në, ai thotë se janë duke bërë një plan të marrjes së përgjegjësive, por që sipas tij, ende nuk ka përfunduar.

Ramush Haradinaj, gjendjen në vend e sheh shumë më të rëndë se që kur ka shkuar në Hagë. Madje sipas tij, aq e rëndë është gjendja saqë nuk lejon ngucje të mëtejme të shoqërisë dhe të rendit shoqëror. Këto deklarata Haradinaj i ka dhënë pas takimit me Këshillin drejtues të partisë që udhëheqë, nga ku u bë me dije se nënkryetari i saj, Blerim Shala pati takimin e fundin në mbledhjen e këtij Këshilli. Shala me këtë rast ka thënë se ka qenë e vështirë periudha sa ka munguar i zoti i shtëpisë, por që sipas tij, të këqijat kanë mbetur në të kaluarën.

Sa i përket koalicionit me PDK-në, ai thotë se janë duke bërë një plan të marrjes së përgjegjësive, por që sipas tij, ende nuk ka përfunduar.

Kur u pyet për gjendjen e vendit, u pa i emocionuar, dhe thotë se nëse duket më pak kritik, është po i njëjti që ka qenë, por që sipas tij, po reflekton gjendjen ashtu si është.

“Unë jam i njëjti që kam qenë por po reflektojë gjendjen ashtu si është, sipas bindjes sime, ndoshta ju keni jetuar çdo ditë këtu dhe jeni imun ndaj gjendjes, pamja që kam unë është një pamje jo e mirë, një gjendje jo e lehtë me ndjeshmëri të madhe edhe politike edhe të natyrave të tjera. Qasja ime është reflektimi i gjendjes tani. Do të punojë jo me rëndu gjendjen në vend më tutje, por mundësisht me lehtësu këtë gjendje që është krijuar në Kosovë”, ka thënë ai.

Sa i përket koalicionit të mundshëm me PDK-në apo edhe kontributit që ai vazhdimisht e përmend se do të japin për vendin, ka thënë të mos e ngacmojnë sepse ende nuk e ka të qartë se çfarë do të vendos.

Por, pranon se janë duke bërë një plan për marrjen e përgjegjësive, i cili duket se ende nuk është final.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi