Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Refuzohen kërkesat për mbrojtjen e ligjshmërisë në ratin ”Kleçka”

Shko poshtë

Refuzohen kërkesat për mbrojtjen e ligjshmërisë në ratin ”Kleçka” Empty Refuzohen kërkesat për mbrojtjen e ligjshmërisë në ratin ”Kleçka”

Mesazh nga Agim Gashi Tue Dec 18, 2012 10:45 pm

Refuzohen kërkesat për mbrojtjen e ligjshmërisë në ratin ”Kleçka”

Refuzohen kërkesat për mbrojtjen e ligjshmërisë në ratin ”Kleçka” Largea_supremja1355825775
Një Trup gjykues i përbërë prej tre gjykatësve të EULEX-it dhe dy gjykatësve vendës, i kryesuar nga një gjykatës i EULEX-it në Gjykatën Supreme të Kosovës, më 12 dhjetor 2012 i ka refuzuar si të pabaza katër kërkesa për mbrojtjen e ligjshmërisë të paraqitura në emër të pandehurve Naser Krasniqi, Fatmir Limaj, Naser Shala dhe Nexhmi Krasniqi kundër vendimit të Gjykatës së Qarkut në Prishtinë më 24 nëntor 2012 dhe kundër vendimit të Gjykatës Supreme të Kosovës më datë 27 nëntor 2012.

Më 24 nëntor 2012, Gjykata e Qarkut në Prishtinë urdhëroi paraburgimin e katër të pandehurve në kohëzgjatje prej një muaji. Më 27 nëntor, Gjykata Supreme e Kosovës i ka refuzuar ankesat e paraqitura nga mbrojtja kundër vendimit të shkallës së parë, njofton EULEX-i.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi