Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shërbyes civil- shërbyes politik?

Shko poshtë

Shërbyes civil- shërbyes politik? Empty Shërbyes civil- shërbyes politik?

Mesazh nga Agim Gashi Sun Dec 23, 2012 8:53 pm

Shërbyes civil- shërbyes politik?

Shërbyes civil- shërbyes politik? Largea_drejtori231356284408
Drejtori i Qendrës Klinike Universitare, Nijazi Gashi, ka qenë i pranishëm në një mbledhje të brendshme të Partisë Demokratike të Kosovës.
Derisa të dielën votohej për organet dhe strukturat në degën e PDK-së, në Besianë, aty është shfaqur edhe drejtori i QKUK-së, i cili është pjesë e stafit civil dhe si i tillë duhet të jetë i paanshëm politikisht.
“Unë nuk jam anëtar i PDK-së. Shkova vetëm se më thirrën disa shokë siç do të shkoja edhe tek Ramush Haradinaj apo Isa Mustafa nëse do të më ftonin”, ka thënë Gashi.
Por, ligji për Shërbyesit Civilë, nuk e kufizon vetëm angazhimin politik por edhe animin politik. Në nenin 1 të këtij ligji, pika 3 thuhet: “. Ky ligj përcakton rregullat për menaxhimin dhe organizimin e përgjithshëm të një shërbimi civil të paanshëm politikisht, rregullat për pranimin në të, kushtet e punës, të drejtat dhe detyrimet, sjelljen personale, avancimin në karrierë, si dhe zhvillimin profesional të nëpunësve civilë”.
Në fotografitë , Gashi shihet i ulur gjatë tubimit, menjëherë pas Thaçit, në radhën e dytë.

Ai ka shtuar se pavarësisht se ka marrë pjesë në këtë, nuk është i ndikueshëm.
“Askush s’mund të ndikojë tek unë. Pjesëmarrja aty nuk tregon asgjë” ka thënë Gashi
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi