Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Betim, jo në emër të shtetit

Shko poshtë

Betim, jo në emër të shtetit Empty Betim, jo në emër të shtetit

Mesazh nga Agim Gashi Tue Aug 20, 2013 6:52 pm

Betim, jo në emër të shtetit Largea_kryesore1377013757
Betim, jo në emër të shtetit

Betim, jo në emër të shtetit Largea_policia-jpg1376980314
Qeveria e Kosovës i ka bërë të gjitha përgatitjet për pranimin e më shumë se 300 pjesëtarëve të MUP-it serb që deri tani kanë punuar si civilë në veri të Mitrovicës për Beogradin zyrtar. MPB në bashkëpunim me EULEX-in i kanë bërë gati edhe planet e veçanta të trajnimeve që duhet t’i ndjekin serbët e veriut para se ta veshin uniformën e Policisë së Kosovës.
Deklarata i detyron serbët të pranojnë ligjet e Kosovës por në të nuk përmendet askund termi “Republika e Kosovës”.
“Unë zotohem që do ta zbatoj vetëm kornizën ligjore të Policisë së Kosovës. Pajtohem që punëdhënësi im i ri bashkë me punëdhënësin tim të vjetër të mund të shkëmbejnë informacione për mua dhe të më bëhet verifikimi i të kaluarës. Pajtohem që do të punoj vetëm e vetëm për Policinë e Kosovës. Unë nuk kam qenë asnjëherë anëtar i ndonjë shërbimi inteligjent. Unë do ta zbatoj kodin etik të Policisë së Kosovës dhe legjislacionin e Kosovës”, thuhet mes tjerash në deklaratën nën betim të hartuar nga MPB dhe EULEX-i.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi