Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Geci: Nuk mbetet hak pa u kthye

Shko poshtë

Geci: Nuk mbetet hak pa u kthye Empty Geci: Nuk mbetet hak pa u kthye

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jun 20, 2014 3:16 pm

Geci: Nuk mbetet hak pa u kthye

Geci: Nuk mbetet hak pa u kthye Largea_gani-geci-photo-ridvan-slivova-005-13832037061403261336
Ish deputeti i Parlamentit të Kosovës, Gani Geci thotë se duhet të pritet mendimi i Gjykatës Kushtetuese si organi më i lartë i një shteti që ta interpretoj se kënd duhet mandatuar për kryeministër.
“Po tash duhet të presim mendimin e Gjykatës Kushtetuese si organ më i lart për interpretimin e kushtetutës. Për një gjë kam mundur të konstatoj se nuk jetë hak pa u kthye. Një kohë jo shumë të largët Hashim Thaçi me sojment e vet nuk e lejojë presidenti Rugova me shkua te familja Jashari, tash s’po mundet me shkua vet”, thotë Geci për “Bota sot”.
Geci thekson se, Hashim Thaçi, po ashtu nuk e lejojë presidentin Rugova me formua qeverinë me 49 deputet nuk i lejojë as minoritet me u bë me LDK-në, tash janë bë tanë kundër PDK -së edhe pse i ka fitua zgjedhjet.
“Një kohë Fatmir Sejdiu bashkë me Eqrem Kryeziun e me Hashim Thaçin e shkatërruan Nexhat Dacin, ma vonë Isa Mustafa si punëtor i Fatmir Sejdiut e shkatërroj Fatmir Sejdiun. Tash po e shoh që të gjithë ata që kanë kontribua me shkatërrua LDK-në si Fatmir Sejdiu, Eqrem Kryeziu, Skënder Hyseni, Hashim Deshishku, Nexhat Daci kanë shkua në pension, pra i qoj elektorati për shkak të numrave dhe rangimit, dhe duke mendua se LDK-ja do të fitoj nuk kanë shkua në pension edhe Sabri Hamiti edhe Isa Mustafa, por pas humbjes së LDK-së fajtori kryesor është Isa Mustafa, Sabri Hamiti edhe Ismet Beqiri, sepse humbja erdhi për shkak të tyre dhe mos lejimit për tu angazhuar njerëzit e dëshmuar. Por edhe këta nga zgjedhjet e kaluara ranë me nga 50 % të votave që i kishin ma herët”, thekson Geci.
Sipas Gecit, nëse shkohet në zgjedhje të parakohshme LDK -AAK dhe Nisma, rreziku më i madh është që të humb LDK-ja.
“Pra e gjithë LDK-ja duhet të analizoj humbjen dhe të i mënjanoj gabimet, të ndërroj strukturën prej qendrës e deri aty ku ka pas humbje nëpër komuna që të bien një kryetar të rangut dr. shkence dhe të ecim përpara”, ka theksuar Gani Geci.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi