Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pse po përulet kaq keq biri i presidentit historik

Shko poshtë

Pse po përulet kaq keq biri i presidentit historik Empty Pse po përulet kaq keq biri i presidentit historik

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jun 22, 2014 12:19 pm

Pse po përulet kaq keq biri i presidentit historik?!
Pse po përulet kaq keq biri i presidentit historik Uke_me_babe
Ukë Rugova vazhdon të jetë viktimë e drejtësisë së paqartë. I biri i presidentit historik të Kosovës dhe ish deputeti i Kosovës që më shumë se katër muaj po mbahet prapa grilave, derisa sonte atij i është komunikuar lajmi edhe për 30 ditë tjera paraburgim.
Gjykata e Apelit të premten përmes një aktvendimi e liroi Rugovën të mbrohet në liri, por çuditërisht vetëm pak orë më pas Prokuroria Speciale e ri-arrestoi atë duke e kthyer sërish në burg. Ky rast i paprecedent nuk njihet të ketë ndodhur ndonjëherë pasi që një vendim i një gjykate hidhet poshtë nga Prokuroria.

Pse po përulet kaq keq biri i presidentit historik Uke%20me%20babe
Kujt po i konvenon kjo lojë me Ukë Rugovën?! LDK-së? Apo dikujt tjetër?! Pse partia që e themeloi babai i Ukës, nuk e tha asnjë fjalë të vetme për atë që ndodhi dhe po i ndodhë birit të Ibrahim Rugovës? Pse LDK-ja as nuk e përshëndeti lirimin e tij e as nuk reagoi për ri-burgosjen e tij?!
Pse po përulet kaq keq biri i presidentit historik Ukii
“Ukë Rugova ishte liruar nga paraburgimi pas vendimit të lëshuar sot nga Gjykata e Apelit kundër aktvendimit të gjykatësit të procedurës paraprake të Gjykatës Themelore në Prishtinë, me datë 04.06.2014, i cili e kishte zgjatur paraburgimin kundër të pandehurit deri më 04.09.2014, dhe ai është arrestuar përsëri menjëherë me urdhër të Prokurorisë Speciale të Kosovës (PSRK)”, pati thënë dje EULEX-i në sqarimin dërguar mediave. /Indeksonline/ 
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi