Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Buzhala: Kam frikë se Uka po mbahet në burg, nga fakti se është djali Rugovës

Shko poshtë

Buzhala: Kam frikë se Uka po mbahet në burg, nga fakti se është djali Rugovës Empty Buzhala: Kam frikë se Uka po mbahet në burg, nga fakti se është djali Rugovës

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 24, 2014 1:53 am

Buzhala: Kam frikë se Uka po mbahet në burg, nga fakti se është djali Rugovës

Buzhala: Kam frikë se Uka po mbahet në burg, nga fakti se është djali Rugovës Largea_buzhalaa-jpg1403559360
Berat Buzhala, ish deputeti i PDK-së, thotë se Ukë Rugova duhet të lirohet nga burgu dhe të mbahet në arrest shtëpiak, duke shtuar se në një vend normal paraburgimi është instanca e fundit.
“Jo qe nuk me preku postimi i Teuta Rugovës, për vellaun Uken. Nuk lëkundem aspak prej qëndrimit se veç fakti pse Uka është djali i Rugovës nuk është kurrfarë argumenti qe ai me u trajtu me mire se te dyshuarit tjerë. Por nuk do te duhej te ishte as e kundërta”, ka shkruar Buzhala në Facebook.
Ai ka shkruar tutje se fakti pse ai është djali i Rugovës nuk duhet me u përdorë si rrethane renduese ne procesin kundër tij.
“E kam frikë se një gjë e tillë është duke ndodhur. Nëse paraburgimi është mjeti i vetëm ligjor për me e siguru pjesëmarrjen fizike te dikujt atëherë kjo është tepër shqetësuese. E burgu shtëpiak? E konfiskimi i dokumenteve te udhëtimit? E kaucioni?”, pyet Buzhala.
Sipas tij, Uka është afër me e thy rekordin për kohëzgjatje në paraburgim.
“Në fakt pata lexu qe edhe një përpara tij, një qytetar normal, e patën harru ne paraburgim përtej afateve ligjore. E edhe Uka. Në vende normale përnjëmend paraburgimi është instanca e fundit. Dhe përdoret veç në raste ekstreme. Ne vendin tonë është instanca e parë, e sidomos kur bëhet fjale për njerëz qe nuk kanë kurrfarë peshe politike. Lëshojeni more njerin në arrest shtëpiak, e mandej dënojeni aq sa i ka hy në borxh shoqënisë”, ka shkruar në fund Buzhala.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi