AGIM GASHI:AQ SA KAMË PUNUAR PËR LDK-në, AQ KAM TË DREJTË EDHE TA KRITIKOJ
Faqja 1 e 1
Kohët e fundit u ndjeva i trishtuar për të saten herë me humbjen e LDK-së në zgjegjet lokale e tani edhe paralamentare. Për çdo humbje fajin e ka dikush, por gjithmonë dihet se fajtorë jan ata që e udhëheqin. Unë isha antar i LDK-së dhe vazhdoj të jemë apo edhe të ndjehem që nga fillimi i kësaj partie. Këtë parti rugoviane (jo klanore), në vitet e shkuara e kamë mbrojtë me gjak, djrsë, para, bugje, rrahje e maltretime. Por nuk humba shpresat se LDK është parti kombëtare që idealin e atdheut dhe lirisë e ka mbi partiaken. Për këtë u flijuan mijëra njerz që edhe e paguan me jetërat e tyre. Sot, mbi frytet e gjakut, mundit dhe sakrificave tona, louzin valle të djallit njerz të mbirë si këpurdhat pa shiut, njerz edhe me të kaluara tejet të dyshimta.
Kohët e fundit, pas humbjeve të zgjdhjeve nacionale, paknaqsitë u ngriten jo vetëm te unë por edhe te shumë ata që rugovizmin e kanë në shpirt dhe te ata që e panë me dy sytë se fajtori gjendet në mesin tonë. Kritikat rrodhen në llogri të krerëve të LDK-së e sidomos të asaj kaste e cila ka uzurpue me dashje LDK-në, asja kaste që e ka privatizu për qëllime personale dhe e ka kriminalizue aq sa po barazohet me PDK-në.
Disave nuk po ju konvenon kritika.Jan mësue vetëm me i krue e me i lavdërue.Sidomos ngritin kokë kuadrot që me egzibicione politike ndrruan parti dhe u vendosen në LDK. Me ardhjen e tyre, sjelljet në subjektin e ri politik ndryshuan fort.Ata dhe ato sillen me LDK-në sikur të ishin formuesit dhe të parët e LDK-së duke harruar se këtë parti e formuan tjerët të cilët dhanë gjak e djersë, ndersa ju erdhët ta kullotni si bahqen e babes.
Me këto fjalë që po i shkruaj, nuk dua të arsyetohem apo edhe të krekosem për punën dhe kontributin tim, sepse punën dhe mundin për kombin e atdheun e ndjej obligim, por që të ju tregoj se ka rend dikund dhe se duhet që LDK të përtrihet me ata që e meritojnë dhe me ata që partinë e ndjejnë si grupim për të mirën e atdheut e jo për përfitime materiale. Ka djem LDK-ja dhe se nga kjo tokë e ujitur me gjak, do të mbinë akoma mbesa e nipa të Ibrahim Rugovës.
Disa që e gëzonin përkrahjen time, (Jo që e meritonin por për hire të LDK-së), sot kur dua tua shiqoj profilet në FB, më del gishti i Hashim Thaqit i ngritur përpjetë e i lidhur me fasha.
Nuk ju them asgjë tjetër pos hajt bacë e ju rritë mendja!
28.06.14
Düren
Gishti i cili shpërfill të mirën që ia bëre dikujt sa kishte nevoj!
Libreza edhe e Antar Nderi të LDK-së!
Një nga albumet!
Me kongresmen e Senaror merikan më 1990 në Prishtinë!
Puna si mësues me nxënësit e ikur nga lufta pa asnjë përfitim material!
Nga pasjtime e gjaqeve 1990
Pas një tkimi pune me Kolonel Tahir Zemën
Mirënjohje nga LDK e shteteve të Beneluksit në 15 vjetorin e punës nga Gani Azemi!
Mirënjohje për 15 vjetorin e punës së LDK-së nga Dega në Gjermani!
Mirënjohje nga Aktini i Stolbergut
Mirënjohje nga LDD për kontributin në vazhdimësi për Lirinë dhe Pavarsinë e Republikës së Kosovës!
Në demostraten e Bonn-it!
Një ng shumë mirënjohjet!
Te varri i Presidentit!
Një nga shumë vendimet e burgjeve ng shteti serb
Një nga shumë albumet e mia!
Kohët e fundit u ndjeva i trishtuar për të saten herë me humbjen e LDK-së në zgjegjet lokale e tani edhe paralamentare. Për çdo humbje fajin e ka dikush, por gjithmonë dihet se fajtorë jan ata që e udhëheqin. Unë isha antar i LDK-së dhe vazhdoj të jemë apo edhe të ndjehem që nga fillimi i kësaj partie. Këtë parti rugoviane (jo klanore), në vitet e shkuara e kamë mbrojtë me gjak, djrsë, para, bugje, rrahje e maltretime. Por nuk humba shpresat se LDK është parti kombëtare që idealin e atdheut dhe lirisë e ka mbi partiaken. Për këtë u flijuan mijëra njerz që edhe e paguan me jetërat e tyre. Sot, mbi frytet e gjakut, mundit dhe sakrificave tona, louzin valle të djallit njerz të mbirë si këpurdhat pa shiut, njerz edhe me të kaluara tejet të dyshimta.
Kohët e fundit, pas humbjeve të zgjdhjeve nacionale, paknaqsitë u ngriten jo vetëm te unë por edhe te shumë ata që rugovizmin e kanë në shpirt dhe te ata që e panë me dy sytë se fajtori gjendet në mesin tonë. Kritikat rrodhen në llogri të krerëve të LDK-së e sidomos të asaj kaste e cila ka uzurpue me dashje LDK-në, asja kaste që e ka privatizu për qëllime personale dhe e ka kriminalizue aq sa po barazohet me PDK-në.
Disave nuk po ju konvenon kritika.Jan mësue vetëm me i krue e me i lavdërue.Sidomos ngritin kokë kuadrot që me egzibicione politike ndrruan parti dhe u vendosen në LDK. Me ardhjen e tyre, sjelljet në subjektin e ri politik ndryshuan fort.Ata dhe ato sillen me LDK-në sikur të ishin formuesit dhe të parët e LDK-së duke harruar se këtë parti e formuan tjerët të cilët dhanë gjak e djersë, ndersa ju erdhët ta kullotni si bahqen e babes.
Me këto fjalë që po i shkruaj, nuk dua të arsyetohem apo edhe të krekosem për punën dhe kontributin tim, sepse punën dhe mundin për kombin e atdheun e ndjej obligim, por që të ju tregoj se ka rend dikund dhe se duhet që LDK të përtrihet me ata që e meritojnë dhe me ata që partinë e ndjejnë si grupim për të mirën e atdheut e jo për përfitime materiale. Ka djem LDK-ja dhe se nga kjo tokë e ujitur me gjak, do të mbinë akoma mbesa e nipa të Ibrahim Rugovës.
Disa që e gëzonin përkrahjen time, (Jo që e meritonin por për hire të LDK-së), sot kur dua tua shiqoj profilet në FB, më del gishti i Hashim Thaqit i ngritur përpjetë e i lidhur me fasha.
Nuk ju them asgjë tjetër pos hajt bacë e ju rritë mendja!
28.06.14
Düren
Gishti i cili shpërfill të mirën që ia bëre dikujt sa kishte nevoj!
Libreza edhe e Antar Nderi të LDK-së!
Një nga albumet!
Me kongresmen e Senaror merikan më 1990 në Prishtinë!
Puna si mësues me nxënësit e ikur nga lufta pa asnjë përfitim material!
Nga pasjtime e gjaqeve 1990
Pas një tkimi pune me Kolonel Tahir Zemën
Mirënjohje nga LDK e shteteve të Beneluksit në 15 vjetorin e punës nga Gani Azemi!
Mirënjohje për 15 vjetorin e punës së LDK-së nga Dega në Gjermani!
Mirënjohje nga Aktini i Stolbergut
Mirënjohje nga LDD për kontributin në vazhdimësi për Lirinë dhe Pavarsinë e Republikës së Kosovës!
Në demostraten e Bonn-it!
Te varri i Presidentit!
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» AGIM GASHI EDHE PLAKUT I HAHET PITJA
» AGIM GASHI:PUSHTETI ME QENË PO NA I HA EDHE FËMIJËT
» AGIM GASHI:A JEMI KOSOVË EDHE NE TË MËRGUARIT?
» Agim Gashi:NË KURBET NA DOLËN EDHE VAJZAT
» AGIM GASHI - EDHE NË PLEQËRI GATUHET BUKA
» AGIM GASHI:PUSHTETI ME QENË PO NA I HA EDHE FËMIJËT
» AGIM GASHI:A JEMI KOSOVË EDHE NE TË MËRGUARIT?
» Agim Gashi:NË KURBET NA DOLËN EDHE VAJZAT
» AGIM GASHI - EDHE NË PLEQËRI GATUHET BUKA
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi