Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zvicër, francezi i vjedh drogën nga xhepi shqiptarit të vdekur

Shko poshtë

Zvicër, francezi i vjedh drogën nga xhepi shqiptarit të vdekur Empty Zvicër, francezi i vjedh drogën nga xhepi shqiptarit të vdekur

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jul 02, 2014 1:48 pm

Zvicër, francezi i vjedh drogën nga xhepi shqiptarit të vdekur

Zvicër, francezi i vjedh drogën nga xhepi shqiptarit të vdekur Vikttt

GJENEVË, 2 korrik  -Një francez i droguar ka pranuar se ia ka marru drogën në trupin e tregtari të tij te”vdekur Ky i fundit eshte një shqiptar 30 vjeç, u vra në mars në lagjen e Champel në Gjenevë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” nga Zvicra

Një nga dy të dyshuarve në vrasjen e një shpërndarës droge, që ndodhi më 17 mars në Gjenevë, ka ndryshuar versionin e tij pas katër orëve të dëshmisë ka njfotuar sot “Tribune de Genève”. I dyshuari është një  francez i droguar 39 vjeç të cilët furnizoheh heroinë nga  shqiptarë 30 vjecar,  i varë ditë më parë në Gjenevë.

Siq kemi rpaortuar më 18 mars të këtij viti një shqiptar 30-vjeçar është gjetur i pajetë rreth orës 07:00 të mëngjesit në rrugicën “Chemin Thury” të lagjes Champel në Gjenevë.

Kufoma është gjetur nga kalimtarë të rastit që kishin dalë të bënin shëtitjen e mëngjesit. Vdekja mbetet mister pasi viktima nuk ka shenja dhune në trup. Polici ka vazhdon hetimet për identifikimin e viktimës dhe autorëve të ngjarjes.

PJ
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi