Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katolikja nga Gjakova, Edlira Gjergji, sot është agjërueshëm

Shko poshtë

Katolikja nga Gjakova, Edlira Gjergji, sot është agjërueshëm Empty Katolikja nga Gjakova, Edlira Gjergji, sot është agjërueshëm

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jul 14, 2015 1:07 am

Katolikja nga Gjakova, Edlira Gjergji, sot është agjërueshëm

Katolikja nga Gjakova, Edlira Gjergji, sot është agjërueshëm 11251115_1445532235752667_7696367485020434049_n-639x478-150x150

Ndonëse i takon besimit katolik, Edlira Gjergji, një parukiere e njohur nga Gjakova, e cila hobi e ka edhe muzikën, sot është me Ramazan.
Ajo ka vendosur që ditën e sotme ta agjëroj, për tu bashkëndjerë me vëllezërit e saj të besimit mysliman. “Për herë të parë në jetën time do të agjëroj një ditë të Ramazanit që ta provoj edhe unë ndjenjën e vëllezërve të mi myslimanë”, thotë Edlira, duke sqaruar se agjërimin e filluar me duanë “Bismilahi Rrahmani – Rrahim! E bëra nijet me agjëruar këtë ditë të Ramazanit, për hir të Allahut. Inshallah Allahu ma bën kabull (ma pranon) – AMIN”.
E pyetur për motivimin që ta sprovoj vetën me këtë veprim, Edlira thotë se kjo i ka ardhur nga miqtë e saj myslimanë. “Pavarësisht se kombi ynë i përket disa religjioneve, ne mbetemi vëllezër e motra. Dhe, po mendoja që, kur miqtë e mi myslimanë po agjërojnë kaq ditë, përse unë të mos e sprovoj veten me një ditë të vetme! Dua ta ndjej edhe unë sakrificën që bëjnë vëllezërit e motrat tona myslimane. Vetëm atëherë do ta ndjejmë njëri-tjetrin më shumë”, tha për Radio Sharrin, besimtarja katolike, Edlira Gjergji

Katolikja nga Gjakova, Edlira Gjergji, sot është agjërueshëm Edlirat
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi