Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje

Shko poshtë

Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje  Empty Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje

Mesazh nga Agim Gashi Wed Sep 23, 2015 10:10 pm

Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje 

Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje  Largea_vrasesjadroge1443033450

Trafikantja e drogës më famëkeqe në Meksikë dhe e akuzuar për rreth 180 vrasje, është arrestuar të shtunën pasi është spiunuar nga i dashuri i saj i cili nuk ka duruar dot më dhe e ka braktisur pasi sipas tij ajo ishte një maniake e pashpirt.
30-vjeçarja, Melissa “La China” Calderon njihet si një ndër femrat më të pamëshirshme dhe përgjegjëse për rreth 180 vrasje.

I dashuri i saj Pedro Gomez thotë se ajo ishte shndërruar në një maniake dhe për këtë ishte tmerruar.
Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje  Bossja2
Calderon pasi i copëtonte trupat e viktimave i hidhte para derës së familjarëve të tyre trupat pa jetë.

Përveç niveleve të larta të kartelit të saj, La China kishte më shumë se treqind shpërndarës droge në nivelin e rrugës dhe ushtarë që përdornin motorë të kuq për t’u identifikuar.

Në shpërthimin e mëvonshëm të dhunës, vdekjet në kryeqytetin meksikan arritën nga 46 vrasje në vitin 2014, në 46 vrasje në vetëm dy muaj në 2015.
Karteli brutal i La Chinas ishte një nga prioritetet më të mëdha të policisë, dhe Melissa u detyrua të ndryshonte shtëpinë duke e bërë më të sigurt dhe automjetet në mënyrë që ajo të mos kapej.
Në fillim të gushtit, e shqetësuar se automjetet e saj ishin të njohura për autoritetet dhe e frikësuar se mos e ndiqnin, La China urdhëroi shefin e logjistikës, El Tyson të blinte kamionçina.
El Tyson organizoi takimin me dy nga miqtë e prindërve të tij për t’u takuar me La Chinan, por kur ata i shitën makinën e tyre, bosja e narkotrafikut i kishte vrarë ata në vend se ti paguante.

Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje  Bossja3
Përgjegjësi për asgjësimin e kufomave El Peter u thirr nha Al China dhe i çoi trupat në një zonë të izoluar në veri të qytetit.
Megjithatë, kur El Tyson mbërriti në vendngjarje dhe pa miqtë e tij të pafajshëm që ishin vrarë brutalisht, u zemërua duke e kërcënuar se do të shkonte në polici.
E tërbuar nga ideja e tradhtisë, La China i preu krahët punëtorit të saj El Tyson para se të vriste.
Ajo e kishte atë varrosur së bashku me viktimat e tjera në të njëjtin varr të pashënuar.
Menjëherë pas kësaj, shefi vrasës El Scar thuhet se ka vrarë prostitutën e tij të preferuar, pasi ajo refuzoi të kishte marrëdhënie të mëtejshme me të për shkak të shijeve të tij të dhunshme seksuale.
Shkëndija e fundit erdhi kur La China vuri në shënjestër El Tochon, një narko-trafikant nga ish-karteli i saj i cili ishte duke e luftuar për territorin në La Paz.
Pas një përpjekjeje të pasuksesshme të rrëmbimit të El Tocho, gangsterët e saj kapën të dashurën e tij Lourdes, të cilën La China e torturoi brutalisht për ti marrë informacione dhe më pas e vrau.
Lourdes, së bashku me prostitutën e vrarë të El Scar’s, u varros në një varr në afërsi të tre viktimave të mëparshme.
I dashuri i La Chinas, El Chino, i tmerruar nga shndërrimi i të saj në një monstër, braktisi kartelin dhe u kap nga policia.
Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje  Bossja4Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje  Bossja5Kapet bosja e kartelit të drogës, e akuzuar për 180 vrasje  Bossja6
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi