Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kjo është pija e mrekullisë!

Shko poshtë

Kjo është pija e mrekullisë! Empty Kjo është pija e mrekullisë!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Mar 18, 2016 6:04 pm

Kjo është pija e mrekullisë!

Për 2 minuta largoni tensionin e lartë, sheqerin, yndyrën dhe diabetin

Përballja me shumë sëmundje të ndryshme në të njëjtën kohë është një sfidë e pakalueshme për shumë njerëz. Por, falë kësaj recete të përshkurar më poshtë, luftimi i sëmundjeve do të jetë shumë më i lehtë.
Kjo pije detoksinuese mund të pastroj dhe shëroj trupin tuaj. Ajo në mënyrë natyrale ndihmon në përshpejtimin e metabolizmit tuaj, djegë yndyrën, ulë tensionin e lartë të gjakut dhe më e rëndësishmja lufton diabetin.

Nëse jeni mendoni se kjo pije është shumë e mirë për të qenë e vërtetë, atëherë provojeni vetë dhe përjetoni rezultatet pozitive të saj
Përbërësit:

1 lugë çaji kanellë
2 lugë çaji uthull të mollës
2 lugë çaji lëngë i freskët i limonit
1 lugë çaji mjalë të e papërpunuar
1 gotë ujë

Udhëzime:

Thjeshtë shtoni të gjithë përbërësit së bashku në një blender dhe përzieni mirë.
Përdorimi:
Pijeni çdo mëngjes me barkun bosh për 3 muaj me radhë.

Vërejtje:

Meqenëse merr vetëm 2 minuta kohë për tu pregaditur, tentoni që përherë të pregaditni pije të freskët dhe të mos e ruani asnjëherë.
(boss)

Burimi: 
ShendetiSot.com
Photo: Simbolike
P.S. Nëse keni shqetësime për shëndetin tuaj apo për shëndetin e fëmijës tuaj, duhet gjithmonë të konsultoheni me mjekun apo me personel tjetër profesional medicinal.
(boss)

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi