Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ja dhjetë arsyet pse duhet bërë bamirësi

Shko poshtë

Ja dhjetë arsyet pse duhet bërë bamirësi Empty Ja dhjetë arsyet pse duhet bërë bamirësi

Mesazh nga Agim Gashi Mon Jul 18, 2016 8:55 am

Ja dhjetë arsyet pse duhet bërë bamirësi

Ja dhjetë arsyet pse duhet bërë bamirësi Femije-bamiresi

Themeluesi i nismës "Fundjavë Ndryshe", Ilir Hoxholli ka postuar dhjetë arsyet pse një njeri duhet të bëjë bamirësi. 

“Fundjavë Ndryshe” është nisma e ideuar nga Arbër Hajdari dhe Ilir Hoxholli.

Kjo nismë synon t’iu vijë në ndihmë familjeve në nevojë, duke i evidentuar fillimisht ato dhe më pas duke dhuruar. 

“Bamirësia nuk të varfëron” është motoja e kësaj nisme, e cila deri më tani ka ndihmuar plot familje në nevojë dhe ka nxitur të tjerë donatorë të dhurojnë, transmeton Albeu.com.

Ja dhjetë arsyet pse duhet bërë bamirësi:

- Ju bën të ndjeheni mirë për arritjet tuaja në këtë jetë. 

- Ju bën të jeni falenderues për gjithcka keni.

- Ju ul stresin në problematikat që ju hasni në përditshmërinë tuaj

- Ju bën më të dashur me njerëzit e familjes dhe ata që ju rrethojnë dhe rregullon marrdhëniet familjare. 

- Ju jep një ndjenjë mistike që gjithcka do t'ju kompesohet shumfish

- Ju jep mundësinë të kryeni punë tuaja me përkushtim kudo ku punoni

- Ju bën më kursimtarë në shpenzimet e fryra dhe të pakuptimta dhe ju lehtëson në edukimin e fëmijëve

- Ju jep durim dhe optimizëm për të arritur gjërat që dëshironi në jetë

- Ju pajis me energji pozitive dhe largon nga ju smirën dhe urrejtjen, që janë anët negative që shkatrrojnë vetë personin që i posedon, si pengesë për arritjet tuaja

- Ju jep mundësinë të provoni buzëqeshjen e nevojtarëve, që mbase nuk i njihni dhe ju zgjeron zemrat për të bërë gjëra të mëdha, që jo detyrimisht lidhen me interesin. /albeu.com/
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi