Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CNN shpërndan deklaratën Nënë Terezës: Me gjak jam shqiptare

Shko poshtë

CNN shpërndan deklaratën Nënë Terezës: Me gjak jam shqiptare Empty CNN shpërndan deklaratën Nënë Terezës: Me gjak jam shqiptare

Mesazh nga Agim Gashi Fri Sep 02, 2016 7:11 pm

CNN shpërndan deklaratën Nënë Terezës: Me gjak jam shqiptare Auto_Nn-Tereza141458069276
CNN shpërndan deklaratën Nënë Terezës: Me gjak jam shqiptare

Televizoni amerikan CNN është duke i kushtuar vëmendje shenjtërimit të Nënë Terezës duke transmetuar storie të ndryshme rreth punës së saj për të ndihmuar të varfërit në Kalkuta të Indisë.
Kështu CNN në faqen e internetit duke njoftuar për shenjtërimin e saj të dielën e ardhshme në Vatikan ka treguar edhe për biografinë e saj të cilën e ka bërë të ditur vetë Nënë Tereza nëpërmjet një deklarate ku përmend origjinën shqiptare.
“Me gjak, unë jam Shqiptare. Me shtetësi, jam Indiane. Me besim, unë jam një murgeshë Katolike. Sipas profesionit tim, unë i përkas botës. Për nga zemra ime, unë i përkas plotësisht Zemrës së Jezusit”
CNN shpërndan deklaratën Nënë Terezës: Me gjak jam shqiptare Auto_albanian_1472830082-63775841472830606

Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi