Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A është normale kjo si duket një talent i Kosovës që do ta trondit botë

Shko poshtë

A është normale kjo si duket një talent i Kosovës që do ta trondit botë Empty A është normale kjo si duket një talent i Kosovës që do ta trondit botë

Mesazh nga Agim Gashi Mon Oct 24, 2016 4:17 pm

A është normale kjo si duket një talent i Kosovës që do ta trondit botë

A është normale kjo si duket një talent i Kosovës që do ta trondit botë Auto_14732177_10154192653523772_4142155059741733091_n1477304609

Një foto tronditëse

E dhimbshme kur shikon fotografinë! E neveritshme sa nuk bën më, se si është përbaltur i tëri talenti i futbollit në Kosovë. Ky është Redon Bejta! Kjo foto është postuar nga gazetari sportiv Milaim Krasniqi! Një fotografi sa një mijë fjalë, ku tregon më së miri se në çfarë fusha luajnë talentet tanë. “Ky djalosh është Redon Bejta, ndër më të talentuarit në Kosovë. Kjo foto është nga ndeshjet e fundjavës. Si të komentohet kjo foto e futbollistit Redon Bejtush Bejta -Kështu luftohet në fushë? -Kështu nuk luhet futboll? - Për futboll ky djalë bënë çdo gjë, apo???????”, shkruan Milaim Krasniqi.  A thua si do të reagojnë mocanikët e tyre në shtetet ku jetojnë dhe kanë kushtet normale e infrastrukturë sportive.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi