Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lunaçek: Zgjidhja e Trump-it nuk është lajm i mirë për Kosovën

Shko poshtë

Lunaçek: Zgjidhja e Trump-it nuk është lajm i mirë për Kosovën Empty Lunaçek: Zgjidhja e Trump-it nuk është lajm i mirë për Kosovën

Mesazh nga Agim Gashi Thu Nov 10, 2016 8:34 pm

Lunaçek: Zgjidhja e Trump-it nuk është lajm i mirë për Kosovën Auto_Ulrike_Lunacek1478795013
Foto: Laura Hasani

Lunaçek: Zgjidhja e Trump-it nuk është lajm i mirë për Kosovën

Nënkryetarja e Parlamentit Evropian dhe raportuesja për Kosovën në këtë parlament, Ulrike Lunaçek ka thënë se zgjidhja e republikanit Donad Trump për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës nuk është lajmi më i mirë për Kosovën.
 Lunaçek ka thënë se do të parapëlqente që demokratja, Hillary Clinton të fitonte këtë garë, pasi sipas saj Trump është krenar me raportet e mira me presidentin rus, Vladimir Putin.
“Zgjedhja e trupit në SHBA, frikësohem se për Kosovën nuk është lajmi më i mirë. DO të ishte shumë më mirë dhe unë personalisht do të parapëlqeja që Hillary Clinton të fitonte. Sepse ai është një president i cili ndihet krenar për marrëdhëniet e mira me Putinin, ne në Bashkimin Evropian dhe as në Ballkan nuk i duam këto synime”, ka deklaruar Lunaçek.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi