Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Si do të duket shtëpia e ëndrrave e Gwyneth Paltrow-it?!

Shko poshtë

Si do të duket shtëpia e ëndrrave e Gwyneth Paltrow-it?! Empty Si do të duket shtëpia e ëndrrave e Gwyneth Paltrow-it?!

Mesazh nga Agim Gashi Fri Aug 28, 2009 1:52 am

Si do të duket shtëpia e ëndrrave e Gwyneth Paltrow-it?!

Aktorja Gwyneth Paltrow dhe burri i saj, këngëtari Chris Martin këto ditë i kanë të zëna duart me shumë punë. Çifti i lumtur dëshirojnë që ta përmirësojnë shtëpinë e tyre dhe ta rregullojnë atë me qëllim që të jetë më e mirë për jetesë për ta dhe fëmijët e tyre

Si do të duket shtëpia e ëndrrave e Gwyneth Paltrow-it?! Gui

Duke e marrë si model Madonna-n, çifti i famshëm planifikon që ta blejë edhe një shtëpi në Londër, madje atë që është e ngjitur me shtëpinë e tyre të tanishme. Gwyneth dhe Chris dëshirojnë që t’i bashkojnë këto dy shtëpi, dhe kështu ta bëjnë shtëpinë që e duan. Këtë ka dashur ta bëjë edhe pop mbretëresha, por autoritet e Londrës nuk kishin ‘mirëkuptim’ për të.
Aktorja e bukur dhe burri i saj kanë si duket më shumë fat. Shtëpinë e parë luksoze e kanë blerë në Londër më 2007, ndërsa tani autoritetet e urbanizmit i kanë dhënë leje edhe për pronën tjetër. Bashkëshortet do t’i bashkojnë këto shtëpi dhe në këtë mënyrë do ta bëjnë shtëpinë e ëndrrave e cila është e vlefshme 11,2 milionë dollarë. Punët në pronën e madhe të këtij çifti të famshëm tashmë kanë filluar. Super shtëpia do t’i ketë rreth 33 dhomë. Në bodrum do të duhej të jenë 8 dhoma, 6 në përdhesë, 5 në katin e parë dhe 8 në katin e dytë. Planet e rregullimit tregojnë që Gwyneth dhe bashkëshorti i saj vëmendje të posaçme janë dukë i kushtuar oborrit i cili do të duhej të jetë i madh. Ky plan me siguri që do t’i gëzojë pa masë fëmijët, pesëvjeçaren Apple dhe trevjeçaren Mosesa, të cilat do të kënaqen duke luajtur në të.
Gwyneth dhe Chris janë të martuar që nga viti 2003, dhe posedojnë shtëpi në pjesë të shumta të botë, Megjithatë shtëpinë në Londër e konsiderojnë shtëpinë e tyre ‘të vërtetë’ dhe më të rehatshmen./ D. XH.
Si do të duket shtëpia e ëndrrave e Gwyneth Paltrow-it?! Gue
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi