Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dega e LDD-së në Zvicër ngushëllon familjen Çekaj

Shko poshtë

Dega e LDD-së në Zvicër ngushëllon familjen Çekaj Empty Dega e LDD-së në Zvicër ngushëllon familjen Çekaj

Mesazh nga Agim Gashi Sun Nov 29, 2009 2:28 am

Dega e LDD-së në Zvicër ngushëllon familjen Çekaj

E nderuar familje e Sali Çekajt, me pikëllim mësuam lajmin për vdekjen e nënës që lindi njërin nga njerëzit më të shquar të historisë më të re të Kosovës - heroin e kombit Sali Çekaj. Sali Çekaj realizoi atë që ishte ëndërr një shekullore e të gjithë shqiptarëve patriotë, atë ëndërr për të cilën jetuan dhe u sakrifikuan shumë gjenerata të kombit shqiptar. Sali Çekaj theu përfundimisht kufirin famkeq, që kishte ndarë përgjysëm trupin e kombit shqiptar. Vdekja e nënës së heroit të kombit Sali Çekaj na shkaktoi ndjenja të përziera të dhimbjes, pikëllimit dhe krenarisë.
E nderuar familje e Sali Çekajt, na lejoni që t’u shprehim ndjenjat tona më të sinqerta të ngushëllimit për humbjen e nënës suaj. Njëkohësisht na lejoni që të shprehim konsideratën me të madhe si dhe nderimin tonë më të madh për këtë nënë, e cila ia dha Kosovës një njeri kaq të madh.
Për degën e LDD-së në Zvicër, Zize Pepshi, kryetare
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi