Sejdiu injoron deklaratën e Isa Mustafës
Faqja 1 e 1
Nga Express më 18 tetor 2010
(E plotësuar) Kryetari i LDK’së Fatmir Sejdiu nuk ka pranuar të prononcohet lidhur me deklaratën e sotme të Isa Mustafës.
“Nuk dua të komentojë deklaratat e askujt”, ka thënë Sejdiu, i pyetur nga gazetarët se si e komenton qëndrimin e Isa Mustafës.
Kryetari i Prishtinës ka thënë para disa orësh se ka qenë kundër prishjes së Koalicionit mes LDK’së dhe PDK’së në mënyrën dhe kohën siç e bëri Fatmir Sejdiu dhe njerëzit e tij në kryesinë kësaj partie.
“Unë kam qenë për një mënyrë tjetër të daljes së LDK-së nga koalicioni me PDK-në. Unë kam qenë edhe për një kohë tjetër”, u ka thënë Mustafa gazetarëve.
Zyra për Informim e Kryetarit të Prishtinës dhe LDK’së kanë deklaruar se Mustafa nuk ka braktisur takimin me Sejdiun, por e kanë pasur të pamundur të mohojnë qëndrimin e tij lidhur me daljen nga qeveria.
Sejdiu sot ka pritur në Selinë e LDK’së Shefin e ICO’së, Pieter Feith, por nuk dihet se për çfarë qëllimi janë takuar.
Më herët gjatë ditës, në selinë e LDK’së ka qëndruar edhe ambasadorja e Çekisë në Prishtinë, Janina Hrebickova.
Isa Mustafa nervozohet me vendimin e Sejdiut
Isa Mustafa ka braktisur të hënën një takim të kryetarit të LDK’së Fatmir Sejdiu dhe disa anëtarëve tjerë të Kryesisë së kësaj partie, i pakënaqur me vendimin për prishje të koalicionit me Partinë Demokratike të Kosovës.
Rreth pesë minuta pasi kishte hyrë në takim, Isa Mustafa ka dalë i nervozuar.
“ Unë kam qenë për një mënyrë tjetër të daljes së LDK-së nga koalicioni me PDK-në. Unë kam qenë edhe për një kohë tjetër”, u ka thënë Mustafa gazetarëve.
Isa Mustafa, i cili qe nga fushata elektorale për zgjedhje lokale në nentor të vitit të kaluar vazhdimisht ka kërkuar daljen e LDK’së nga Qeveria, nuk është konsultuar nga Fatmir Sejdiu për vendimin befasues të së shtunës së kaluar.
Mustafa që konsiderohej një mbështetës i Sejdiut në garën për Kryetar të LDK’së, nuk është parë në tubimin e djeshëm të kësaj partie në Pejë.
Distancimi i Mustafës nga vendimi i Sejdiut dhe njerëzve të tij në Kryesinë e LDK’së për braktisje të koalicionit qeveritar vetëm një ditë pas shpalljes së datës për zgjedhje të parakohshme, mund të jetë fatale për gjasat e ish-presidentit që të marrë edhe një mandat në krye të partisë.
Vendimin e Sejdiut e kanë vlerësuar të dëmshëm për LDK’në dhe Kosovën edhe zyrtarë tjerë të kësaj partie si Bujar Bukoshi, Ali Lajqi dhe Astrit Haraqija.
Nga Express më 18 tetor 2010
(E plotësuar) Kryetari i LDK’së Fatmir Sejdiu nuk ka pranuar të prononcohet lidhur me deklaratën e sotme të Isa Mustafës.
“Nuk dua të komentojë deklaratat e askujt”, ka thënë Sejdiu, i pyetur nga gazetarët se si e komenton qëndrimin e Isa Mustafës.
Kryetari i Prishtinës ka thënë para disa orësh se ka qenë kundër prishjes së Koalicionit mes LDK’së dhe PDK’së në mënyrën dhe kohën siç e bëri Fatmir Sejdiu dhe njerëzit e tij në kryesinë kësaj partie.
“Unë kam qenë për një mënyrë tjetër të daljes së LDK-së nga koalicioni me PDK-në. Unë kam qenë edhe për një kohë tjetër”, u ka thënë Mustafa gazetarëve.
Zyra për Informim e Kryetarit të Prishtinës dhe LDK’së kanë deklaruar se Mustafa nuk ka braktisur takimin me Sejdiun, por e kanë pasur të pamundur të mohojnë qëndrimin e tij lidhur me daljen nga qeveria.
Sejdiu sot ka pritur në Selinë e LDK’së Shefin e ICO’së, Pieter Feith, por nuk dihet se për çfarë qëllimi janë takuar.
Më herët gjatë ditës, në selinë e LDK’së ka qëndruar edhe ambasadorja e Çekisë në Prishtinë, Janina Hrebickova.
Isa Mustafa nervozohet me vendimin e Sejdiut
Isa Mustafa ka braktisur të hënën një takim të kryetarit të LDK’së Fatmir Sejdiu dhe disa anëtarëve tjerë të Kryesisë së kësaj partie, i pakënaqur me vendimin për prishje të koalicionit me Partinë Demokratike të Kosovës.
Rreth pesë minuta pasi kishte hyrë në takim, Isa Mustafa ka dalë i nervozuar.
“ Unë kam qenë për një mënyrë tjetër të daljes së LDK-së nga koalicioni me PDK-në. Unë kam qenë edhe për një kohë tjetër”, u ka thënë Mustafa gazetarëve.
Isa Mustafa, i cili qe nga fushata elektorale për zgjedhje lokale në nentor të vitit të kaluar vazhdimisht ka kërkuar daljen e LDK’së nga Qeveria, nuk është konsultuar nga Fatmir Sejdiu për vendimin befasues të së shtunës së kaluar.
Mustafa që konsiderohej një mbështetës i Sejdiut në garën për Kryetar të LDK’së, nuk është parë në tubimin e djeshëm të kësaj partie në Pejë.
Distancimi i Mustafës nga vendimi i Sejdiut dhe njerëzve të tij në Kryesinë e LDK’së për braktisje të koalicionit qeveritar vetëm një ditë pas shpalljes së datës për zgjedhje të parakohshme, mund të jetë fatale për gjasat e ish-presidentit që të marrë edhe një mandat në krye të partisë.
Vendimin e Sejdiut e kanë vlerësuar të dëmshëm për LDK’në dhe Kosovën edhe zyrtarë tjerë të kësaj partie si Bujar Bukoshi, Ali Lajqi dhe Astrit Haraqija.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Re: Sejdiu injoron deklaratën e Isa Mustafës
Isa Mustafa “kundër” Fatmir Sejdiut
Në zyrën qendrore të LDK-së sot paradite ka qenë tepër “nxehtë”. Të mbledhur si zakonisht në selinë qendrore, disa anëtar të kryesisë dhe aktivistë kanë dalë një nga një nga selia e LDK-së por asnjë nuk ka dashur të prononcohet para medieve.
Por ka qenë një deklaratë e Isa Mustafës që ka nxjerrë në sipërfaqe atmosferën “e nxehtë” në selinë e LDK-së. Ai duke u larguar nga selia e LDK-së, i pyetur nga gazetarët se a të është “plotësuar dëshira me prishjen e koalicionit me PDK-në: Mustafa ka thënë se nuk pajtohet me këtë vendim të tashëm për tërheqje nga koalicioni dhe se ky veprim ka qenë dashtë të merret më herët e jo në këtë kohë.
Kjo deklaratë e Isa Mustafës ka “acaruar” edhe më shumë raportet brenda LDK-së në kohën e fushatës zgjedhore që po i mban kjo parti.
B.S
Në zyrën qendrore të LDK-së sot paradite ka qenë tepër “nxehtë”. Të mbledhur si zakonisht në selinë qendrore, disa anëtar të kryesisë dhe aktivistë kanë dalë një nga një nga selia e LDK-së por asnjë nuk ka dashur të prononcohet para medieve.
Por ka qenë një deklaratë e Isa Mustafës që ka nxjerrë në sipërfaqe atmosferën “e nxehtë” në selinë e LDK-së. Ai duke u larguar nga selia e LDK-së, i pyetur nga gazetarët se a të është “plotësuar dëshira me prishjen e koalicionit me PDK-në: Mustafa ka thënë se nuk pajtohet me këtë vendim të tashëm për tërheqje nga koalicioni dhe se ky veprim ka qenë dashtë të merret më herët e jo në këtë kohë.
Kjo deklaratë e Isa Mustafës ka “acaruar” edhe më shumë raportet brenda LDK-së në kohën e fushatës zgjedhore që po i mban kjo parti.
B.S
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Sejdiu e sheh me rrezik “LDK-në e re” të Mustafës
» Thaçi injoron Limajn
» Arbana Xharra: Evropa injoron Thaçin
» Vetëvendosje injoron shtatoren për presidentin Rugova
» Mavraj injoron plazhin, shkon në Mekë (Foto)
» Thaçi injoron Limajn
» Arbana Xharra: Evropa injoron Thaçin
» Vetëvendosje injoron shtatoren për presidentin Rugova
» Mavraj injoron plazhin, shkon në Mekë (Foto)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi