Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Preteni premton se së shpejti do të arrestohen “peshqit e mëdhenj”

Shko poshtë

Preteni premton se së shpejti do të arrestohen “peshqit e mëdhenj” Empty Preteni premton se së shpejti do të arrestohen “peshqit e mëdhenj”

Mesazh nga Agim Gashi Tue May 24, 2011 3:32 pm

Preteni premton se së shpejti do të arrestohen “peshqit e mëdhenj”

Preteni premton se së shpejti do të arrestohen “peshqit e mëdhenj” Hasan%20PreteniArta Meha Bota sot

Është rrethuar “nga të katër anët” nga “sëmundja” më e rrezikshme dhe më e përfolur në vend: korrupsioni. Por nuk e ka ndërmend të dorëzohet, së paku jo deri më 17 korrik kur i përfundon mandati i parë. Thotë se nuk është mirë që të zgjaten mandatet por ende nuk ka marrë vendim se a do të rikandidojë për një mandat të dytë në postin e drejtorit të Agjencisë Kundërkorrupsion. Hasan Preteni nuk e ndjen veten të “injoruar” nga institucionet e Kosovës por kërkon më shumë përkrahje nga drejtësia.

Në intervistën për gazetën kombëtare “Bota sot” Preteni jep një premtim të madh që nuk varet krejtësisht nga “forca” e tij dhe e institucionit që drejton. Premton se gjatë këtij viti do të bijnë në rrjetin e drejtësisë edhe “peshqit e mëdhenj” siç janë ministra kryetarë komunash, drejtorë të ndërmarrjeve publike dhe zyrtarë tjerë të niveleve të ndryshme.

Të shohim e të presim!

(Intervisten e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të gazetës)
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi