Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Krasniqi: Problemin me Thaçin dua ta zgjidh me drejtësi

Shko poshtë

Krasniqi: Problemin me Thaçin dua ta zgjidh me drejtësi Empty Krasniqi: Problemin me Thaçin dua ta zgjidh me drejtësi

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jul 06, 2011 5:04 pm

Krasniqi: Problemin me Thaçin dua ta zgjidh me drejtësi

Krasniqi: Problemin me Thaçin dua ta zgjidh me drejtësi Florimkrasniqi_9828

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Florin Krasniqi, deklaroi para Gjykatës Komunale në Prishtinë sot, kur pritej të mbahej seanca e padisë që ai kishte bërë ndaj kryeministrit të vendit, Hashim Thaçi, se ky i fundit e kishte quajtur Krasniqin "kriminel".

Krasniqi deklaroi se është i gatshëm për ballafaqim direkt me kryeministrin e vendit, madje edhe fizikisht, njoftojnë mediet. "Unë dua që problemin ta zgjidh me drejtësi, por ka edhe forma të tjera që unë nuk i dua ato", tha Krasniqi, duke shtuar se kjo nuk do të ishte drejtësi. Ndërkaq, Krasniqi ka insistuar që rasti i tij i padisë ndaj kryeministrit Thaçi të merret nga vendorët, e jo nga ndërkombëtarët. Deputeti Krasniqi ka ngritur padi në Gjykatën Komunale të Prishtinës ndaj kryeministrit Hashim Thaçi për shpifje kundër tij dhe familjes së tij.

Ky vendim i Krasniqit erdhi si kundërpërgjigje ndaj akuzave, të cilat ia ka adresuar ndaj tij Partia Demokratike e Kosovës (PDK) më 5 nëntor të vitit të kaluar, përmes një komunikate të publikuar në media.

Në padinë, e cila përfshin gjithsej 14 pika, Krasniqi ka theksuar se akuzat të cilat i janë vënë përsipër atij nëpërmjet komunikatës në fjalë, sipas tij, janë shpifje dhe fyese për të dhe familjen e
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi