Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vdes kampioni botëror Besim Kabashi!

Shko poshtë

Vdes kampioni botëror Besim Kabashi! Empty Vdes kampioni botëror Besim Kabashi!

Mesazh nga Agim Gashi Mon Dec 05, 2011 1:42 pm

Vdes kampioni botëror Besim Kabashi!

Vdes kampioni botëror Besim Kabashi! Besim_kabashi

(I plotësuar) - Më 16 Dhjetor Besim Kabashii është dashur të mbrojë titullin e kampionit botëror. Por tani ky meç nuk nuk do të ndodhë.

Vdekje misterjoze

Të shtunën në mesnatë është gjetur i vdekur në banesën e tij kampioni botëror në Thaibox Besim Kabashi. Në trupin e tij askund nuk kishte shenja gjaku.

Tani është në mëdyshje shkaku në lidhje me vdekjen. Ishte ajo vrasje? Apo ndoshta vetëvrasje?

Miqtë nuk besojnë në vetëvrasje, ai ishte shumë më tepër për jetën dhe afirmimin.

Kabashi në fund të nëntorit kishte një proçes gjyqësor për lendime të rënda trupore, për një përleshje që kishte pasur me një kamerrier Sebastian A. (29).

Më 9 Dhjetor Kabashi duhej të shkote në negociata të mëtejshme. Dhe një javë më vonë, ai kishte për të mbrojtur titullin e tij live në Sat1.

Besim Kabashi, 35 vjeçar aktualisht kampion botëror në Thaibox, i lindur në Gurrakoc të Istogut njihej për sukseset e tij të mëdha në këtë sport luftarak, duke krijuar karrierë të shkëlqyeshme në Gjermani. Ai në meçet profesioniste ka zhvilluar 36 duele, ndërsa ka fituar gjithsej 35 meçe duke lënë gjurmë të pashlyer në Thaibox.

Kabashi ishte i pasionuar pas sporteve luftarake, ndërsa karrierën e tij në Thaibox e nisi në moshën 17 vjeçare.
(BS)

Vdes kampioni botëror Besim Kabashi! 04-besimi_0412112111_1-1
Besim Kabashi kampioni botëror ka vdekur
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics