Ish-kryeministri grek Miçotaqis: “Fatkeqësisht, Greqia ka mbaruar!”
Faqja 1 e 1
Greqi: Ish-kryeministri Grek, Konstandinos Miçotaqis, deklaroi se Greqia ndodhet në fazën më të vështirë të historisë së saj, sigurisht më të vështirën e shekullit të kaluar. Tashmë ajo varet nga një fije peri!
“fatkeqësisht kisha të drejtë. Lutesha të mos vërtetoheshin ato çka unë kisha parashikuar për Greqinë, që të mos arrinin këtu ku arritëm. Nëse unë do të kisha qëndruar akoma edhe pak në pushtet, të mos e rrëzonin qeverinë time, sigurisht Greqia nuk do ta kishte kaluar këtë peripeci! Por, tani nuk është momenti për
Përkujtimore (E konsideron Greqinë të vdekur)! Tashmë duhet të shohim përpara”, deklaroi ish-kryeministri grek Konstantinos Miçotaqis.
Gjithashtu, Miçotaqis këshilloj që të gjithë grekët, pa përjashtim, duhet ta vendosin Greqinë mbi gjithçka, mbi çdo interes apo synim personal, me qëllim shpëtimin e atdheut. Në kohëra të tjera, veç se do të ishte e pa evitueshme, kjo do ishte synimi i gjithkujt.
“Në dorën tonë është që të dalim fitimtar nga kjo përpjekje e madhe! Shpresoj qoftë e dhe në momentin e fundit, të bëjmë më të mirën, të gjejmë zgjidhjen e duhur dhe ta aplikojmë atë, që atdheu të gjejë rrugën e drejt”, ishte mesazhi i ish-kryeministrit grek dhe president të nderi i partisë Demokracia e Re.
Ish-kryeministri grek, Konstandios Miçotaqis, ndodhej për një vizë në ishullin e tij të lindjes në Kretë.
Të pranishmit në një takim i kënduan një bejte ish-kryeministrit grek Miçotaqis: “Ti ishe ai që na i the, por ne të keqkuptuam, tani jemi në që po vrapojmë veten për të shpëtuar”
AlbaniaObserver
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Kush është Alexis Tsipras, kryeministri i ardhshëm grek?
» Skënder Korça:Kujtim i pa mbaruar
» Najs: Lufta Kosovë-Serbi nuk ka mbaruar
» Joe Dioguardi:Zgjidhja e çështjes shqiptare nuk ka mbaruar
» Greqia, kjo bishë e Ballkanit
» Skënder Korça:Kujtim i pa mbaruar
» Najs: Lufta Kosovë-Serbi nuk ka mbaruar
» Joe Dioguardi:Zgjidhja e çështjes shqiptare nuk ka mbaruar
» Greqia, kjo bishë e Ballkanit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi