Haradinaj: Berisha më bëri një nder të madh
Ish- kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka rrëfyer në “A Show” emocionet e lirimit të tij nga gjykata e Hagës.
“Nuk është se mu drodhën këmbët, por ke një lloj rrëqethje të caktuar,” thekson ai.
Haradinaj ka rrëfyer se tani po çmallet me njerëzit dhe tregon se është uruar nga shumica e politikanëve shqiptarë, transmeton tema.
“E para, unë kam traditë kur vizitoj Shqipërinë, t’i takoj çdoherë të gjithë. Kryeministri Berisha më telefonoi, më uroi e më ftoi me shkue. Kam përshëndetje edhe nga Rama dhe Topalli, Presidenti Nishani, të natyrave të ndryshme, ose kam folur, ose me sms. Meta ishte në familjen time, takoi babën dhe familjen. Këto janë një gjë e mirë. Ne në fund të fundit jemi shqiptarë. Me kryeministrin Berisha kemi krijuar një marrëdhënie, e cila është zhvillue, ka mbërritur në një nivel besimi dhe bashkëpunimi që është e mirë. Ai më bëri një nder të madh kur isha kryeministër në detyrë. Nënshkroi një marrëveshje mes dy partive, e cila në një mënyrë ishte respekt për mua dhe për atë që unë përfaqësoj”, rrëfen Haradinaj.
Përsa i përket bashkimit kombëtar ai është shprehur se: “Kjo nuk është një temë që flitet kur je në qejf apo kur je i mërzitur. Kjo është një temë me peshë tepër të madhe dhe kjo temë nuk mundet me u përfaqësue nga fjalët. Do të thotë që duhet të kemi kujdes”.
Ai ka shtuar se pretendimet e tij për të qenë kryeministër shpreson t’i realizojë sa më shpejt të jetë e mundur.
“Kjo është e vështirë. Do të punoj për t’u bërë sa më parë e sa më shpejt të jetë e mundur. Por mënyra për të marrë përgjegjësitë e vendit është një mënyrë me marrëveshje politike. Me një koalicion politik synoj të jem sërish në një periudhë sa më të afërt”, ka deklaruar Haradinaj.
Ish- kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka rrëfyer në “A Show” emocionet e lirimit të tij nga gjykata e Hagës.
“Nuk është se mu drodhën këmbët, por ke një lloj rrëqethje të caktuar,” thekson ai.
Haradinaj ka rrëfyer se tani po çmallet me njerëzit dhe tregon se është uruar nga shumica e politikanëve shqiptarë, transmeton tema.
“E para, unë kam traditë kur vizitoj Shqipërinë, t’i takoj çdoherë të gjithë. Kryeministri Berisha më telefonoi, më uroi e më ftoi me shkue. Kam përshëndetje edhe nga Rama dhe Topalli, Presidenti Nishani, të natyrave të ndryshme, ose kam folur, ose me sms. Meta ishte në familjen time, takoi babën dhe familjen. Këto janë një gjë e mirë. Ne në fund të fundit jemi shqiptarë. Me kryeministrin Berisha kemi krijuar një marrëdhënie, e cila është zhvillue, ka mbërritur në një nivel besimi dhe bashkëpunimi që është e mirë. Ai më bëri një nder të madh kur isha kryeministër në detyrë. Nënshkroi një marrëveshje mes dy partive, e cila në një mënyrë ishte respekt për mua dhe për atë që unë përfaqësoj”, rrëfen Haradinaj.
Përsa i përket bashkimit kombëtar ai është shprehur se: “Kjo nuk është një temë që flitet kur je në qejf apo kur je i mërzitur. Kjo është një temë me peshë tepër të madhe dhe kjo temë nuk mundet me u përfaqësue nga fjalët. Do të thotë që duhet të kemi kujdes”.
Ai ka shtuar se pretendimet e tij për të qenë kryeministër shpreson t’i realizojë sa më shpejt të jetë e mundur.
“Kjo është e vështirë. Do të punoj për t’u bërë sa më parë e sa më shpejt të jetë e mundur. Por mënyra për të marrë përgjegjësitë e vendit është një mënyrë me marrëveshje politike. Me një koalicion politik synoj të jem sërish në një periudhë sa më të afërt”, ka deklaruar Haradinaj.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Ramadani, Haradinaj së shpejti në krye të shtetit, Isa bëri ftesë mediale
» Nëna e një protestuesi: Milazim Krasniqi, ti fyesi më i madh ndër shekuj, kërkoju nënave falje
» Buqe Berisha:-NDËR VITE-
» Atë që s’bëri politika, në Bruksel e bëri gazetarja Erisa ZYKA
» FACEBOOK:Pacolli më i preferuari në Kosovë, Berisha ndër shqiptarë
» Nëna e një protestuesi: Milazim Krasniqi, ti fyesi më i madh ndër shekuj, kërkoju nënave falje
» Buqe Berisha:-NDËR VITE-
» Atë që s’bëri politika, në Bruksel e bëri gazetarja Erisa ZYKA
» FACEBOOK:Pacolli më i preferuari në Kosovë, Berisha ndër shqiptarë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi