Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bajrush Morina-Mustafa: LDK-ja ka dalë fituese, jam befasuar me rezultatin në Prishtinë

Shko poshtë

Bajrush Morina-Mustafa: LDK-ja ka dalë fituese, jam befasuar me rezultatin në Prishtinë Empty Bajrush Morina-Mustafa: LDK-ja ka dalë fituese, jam befasuar me rezultatin në Prishtinë

Mesazh nga Agim Gashi Sat Dec 21, 2013 3:54 pm

Bajrush Morina-Mustafa: LDK-ja ka dalë fituese, jam befasuar me rezultatin në Prishtinë 1003043_10151649430234495_12016460_n

Bajrush Morina-Mustafa: LDK-ja ka dalë fituese, jam befasuar me rezultatin në Prishtinë 

Thënia ime se Prishtinën do ta fitoj me duar në xhepa është mbështetur në punën e madhe që kam bërë në Prishtinë. Por edhe fitorja e humbja janë pjesë e garës politike 

Prishtinë 20 dhjetor

Bajrush Morina-Mustafa: LDK-ja ka dalë fituese, jam befasuar me rezultatin në Prishtinë 1521503_10151926342054495_1013855389_n
Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës Isa Mustafa ka folur për herë të parë para një mediumi televiziv RTK-së në të cilin ka folur për rezultatin e zgjedhjeve në Kosovë dhe në Prishtinë. Lideri Mustafa ka përmendur fillimisht fitoren e madhe të LDK-së në disa komuna të Kosovës, duke veçuar Gjilanin, Ferizajin, Pejën, Vitinë, Lipjanin e Suharekën. Ai tha se krahasuar me zgjedhjet e fundit LDK ka shënuar një rritje për rreth 70 mijë vota gëj që nënkupton edhe rritjen e LDK-së.
Duke iu përgjigjur pyetjeve rreth rezultatit në Prishtinë, Isa Mustafa ka thënë se edhe vetë është i befasuar me këtë rezultat dhe se ka pritur fitoren për shkak se kam punuar mjaft me ekipin tim në kryeqytet. Ai i është përgjigjur edhe pyetjes për deklarimin e tij për fitoren “me duar në xhepa” duke deklaruar se thënia ime se Prishtinën do ta fitoj me duar në xhepa është mbështetur në punën e madhe që kam bërë në Prishtinë. Por edhe fitorja e humbja janë pjesë e garës politike. Ai ka thënë se në këtë fazë është duke u takuar me të gjitha nivelet e organizmit dhe strukturat e LDK-së në Prishtinë dhe se pret një analizë konkrete për rezultatin në Prishtinë. Mustafa tha se LDK-ja në Prishtinë vazhdon të mbetet partia më e madhe me numrin më të numrit të asamblistëve në Prishtinë dhe se kryeqyteti do të jetë edhe më tutje bazë e fortë e LDK-së për fitoret e reja në zgjedhjet nacionale.
B.Morina
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi