Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turku i përgjigjet Ramës: Nuk bëj krushqi me Jovan Bregun

Shko poshtë

Turku i përgjigjet Ramës: Nuk bëj krushqi me Jovan Bregun Empty Turku i përgjigjet Ramës: Nuk bëj krushqi me Jovan Bregun

Mesazh nga Agim Gashi Thu May 21, 2015 11:41 pm

Turku i përgjigjet Ramës: Nuk bëj krushqi me Jovan Bregun

Turku i përgjigjet Ramës: Nuk bëj krushqi me Jovan Bregun Largea_tak1432239453

Kandidati i Partisë Demokratike për bashkinë e Elbasanit Ardian Turku ka zgjedhur hapjen e fushatës së PD-së për t’iu përgjigjur ironisë së kryeministrit Edi Rama një ditë më parë në Elbasan.
Duke nënvlerësuar kandidaturën e Turkut në Elbasan, Rama me ironi tha se “Turku është burrë i mirë, por nuk kam një motër që t’ia bëj”.
Turku i ka kujtuar sot kreut të PS-së se siç e quajti Rama vetë, ai është “ai burri i mirë nga Elbasani. Duke sjellë në vëmendje komedinë “Pallati 176” dhe personazhin e Jovan Bregut, Turku tha se nuk ia vlen krushqia me Jovan Bregun, që ai nënkuptonte kryeministrin.
“Unë jam ai burri i mirë nga Elbasani që Rama i ofroi dje një krushqi. Por, a bëhet krushqi me Jovan Bregun? Kurrë”, tha Turku.
Dje Rama tha se Turku mund të jetë burrë i mirë, por nuk është për punët e Bashkisë, por kur është kundërshtuar nga të pranishmit, kryeministri insistoi duke thënë: “Po burrë i mirë është, por si ajo shprehja ‘i mirë i mriz, por ç’e do që nuk kam një motër që t’ia bëj për grua”. Kjo shkaktoi të qeshura tek të pranishmit.
Turku garon për bashkinë e Elbasanit përballë Qazim Sejdinit, që kërkon këtë herë një mandat të tretë.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi