Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AGIM GASHI - KUR MU VRA NILEI IM

Shko poshtë

AGIM GASHI - KUR MU VRA NILEI IM Empty AGIM GASHI - KUR MU VRA NILEI IM

Mesazh nga Agim Gashi Sun May 15, 2016 9:02 pm

AGIM GASHI

KUR MU VRA NILEI IM

AGIM GASHI - KUR MU VRA NILEI IM 13238929_10153659833804077_518753485155026845_n

Krimineli Ivan Mitroviç

Në janar të vitit 1994, në Lipjan un vra nji djal i ri i quajutur Nilel Gashi. Pos familjes së ngushtë, askush nuk donte ta komentonte këtë vrasje espse secili ruheju për veten e vetë. Ishalla smë prekun mua, thoshin njerzia aso kohra kur në lipjan sindonte banda e mafisë serbo-policire e cila vriste për asgjë. Kësaj bande i printe Ivan Mitroviç i cili edhe sot gjendet në policinë e Vllasotzinces së Leskovcit.
Ninelit ia kishe dhënë Zoti rriten dhe shumë shpejt lëshoi shtat dhe u bë edhe trim që me vitet e tija 17 vjeçare ishin mbi normalen.

AGIM GASHI - KUR MU VRA NILEI IM 13241167_10153659834039077_2471606954876322611_n

Djali i kriminelit i cili ka të djeten me jetue!

Një ditë të janarit të atij viti, edhe Nineli hasi në banden policore të Ivan Mitroviçit, i cili me kapadaillak e ngacmoi Ninelin në baza nacionale. Çka je ti, i kishte thënë banditi? Shqiptar jam, dhe hap gjoksin pë të ia treguar shqiponjen dykrenarshe në gjoksin e tij. Banditit i erren sytë dhe i bertiti, “Ku e ke marr atë çafkë bre”!
Nuk është çafkë por është shqiponjë dykrenare të cilen ma dhuroi gjyshi im. Banditi nuk priti më. Rrotullon automatikun dhe ja zbrazi blumbat në trupin e njomë të Ninel Gashit i cili nga fiqia që kishte ende kishte mbetë gjallë dhe ende feliste. Tubohen policia dhe mjeket urdhërojnë që të dergohet urgjentisht në Beograd në Klinikat më të përsosura. Me forcen që kishte, Nineli iu bëri ball plagëve vetëm edhe tri ditë. Me emrin e babait në gojë kishte dhënë shpirt. Vdekje e tmerrshme, vdekje e rëndë, por edhe më e tmerrshme dhe e rëndë bëhet kur vendin e varrimit e hunbin plotësisht. Tek sivjet szbuluam se kush është vrasësi dhe se ku është varrosë. Ivan Mitroviqi tani klishte djem sa ishte Nineli im atëherë. Ai sigurisht se e do birin e tij ashtu se e dashtem edhe ne tonin. Një fjalë që ma derguan këto ditë më tha: Ky është Ivan Mitriviqi, vrasësi i djalit tënd. Lejau amanet djalë pas djalit që hakun me e marrë.
Hakmmarrjen e kam urrejtur gjithmonë, e unë personalilsht smundem me ngre gisht në një qenie të pafajshme që të ia vras djalin. Thjesht ne nuk kemi gjene banditesh e kriminelesh.
Me ia fal, sdo të ja fali kurr, por edhe hakmarrja duhet kerkuar nga rruget e drejta të drejtësisë.

AGIM GASHI - KUR MU VRA NILEI IM 13221702_10153659839329077_5412023117512974887_n
Djali im Nineli i cili nuk jeton me fajin e Kriminelit Ivan

Qetsi sdo të ketë deris eshnat e Nninelit të prehen në Lipjanin e bukur, dhe se pa e marrë drejtësia rastin në duart e veta.Mjafton që vrasësi u zbulua. Ai ende punon në organet policore të MUP-it të Serbisë në Vllasotincë, natyrisht me grada të ngrituar për vrasje shqiptaresh.
Ka edhe disa gjëra që duhet qitë në dritë, por përshkak të hetimeve, kësaj radhe le të mbeten kështu!

15.05.16
Düren

Fotoja e parë:
Vrasësi kriminel Ivan Mitroviç
Fotoja e dytë: 
Djali i Kriminelit vrasës
Fotoja e tretë:
Djali im Nineli i vrarë nga Ivan Mitroviqi dhe banda e tij!°
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator