AGIM GASHI - KUR MU VRA NILEI IM
Faqja 1 e 1
AGIM GASHI - KUR MU VRA NILEI IM
AGIM GASHI
KUR MU VRA NILEI IM
Krimineli Ivan Mitroviç
Në janar të vitit 1994, në Lipjan un vra nji djal i ri i quajutur Nilel Gashi. Pos familjes së ngushtë, askush nuk donte ta komentonte këtë vrasje espse secili ruheju për veten e vetë. Ishalla smë prekun mua, thoshin njerzia aso kohra kur në lipjan sindonte banda e mafisë serbo-policire e cila vriste për asgjë. Kësaj bande i printe Ivan Mitroviç i cili edhe sot gjendet në policinë e Vllasotzinces së Leskovcit.
Ninelit ia kishe dhënë Zoti rriten dhe shumë shpejt lëshoi shtat dhe u bë edhe trim që me vitet e tija 17 vjeçare ishin mbi normalen.
Djali i kriminelit i cili ka të djeten me jetue!
Një ditë të janarit të atij viti, edhe Nineli hasi në banden policore të Ivan Mitroviçit, i cili me kapadaillak e ngacmoi Ninelin në baza nacionale. Çka je ti, i kishte thënë banditi? Shqiptar jam, dhe hap gjoksin pë të ia treguar shqiponjen dykrenarshe në gjoksin e tij. Banditit i erren sytë dhe i bertiti, “Ku e ke marr atë çafkë bre”!
Nuk është çafkë por është shqiponjë dykrenare të cilen ma dhuroi gjyshi im. Banditi nuk priti më. Rrotullon automatikun dhe ja zbrazi blumbat në trupin e njomë të Ninel Gashit i cili nga fiqia që kishte ende kishte mbetë gjallë dhe ende feliste. Tubohen policia dhe mjeket urdhërojnë që të dergohet urgjentisht në Beograd në Klinikat më të përsosura. Me forcen që kishte, Nineli iu bëri ball plagëve vetëm edhe tri ditë. Me emrin e babait në gojë kishte dhënë shpirt. Vdekje e tmerrshme, vdekje e rëndë, por edhe më e tmerrshme dhe e rëndë bëhet kur vendin e varrimit e hunbin plotësisht. Tek sivjet szbuluam se kush është vrasësi dhe se ku është varrosë. Ivan Mitroviqi tani klishte djem sa ishte Nineli im atëherë. Ai sigurisht se e do birin e tij ashtu se e dashtem edhe ne tonin. Një fjalë që ma derguan këto ditë më tha: Ky është Ivan Mitriviqi, vrasësi i djalit tënd. Lejau amanet djalë pas djalit që hakun me e marrë.
Hakmmarrjen e kam urrejtur gjithmonë, e unë personalilsht smundem me ngre gisht në një qenie të pafajshme që të ia vras djalin. Thjesht ne nuk kemi gjene banditesh e kriminelesh.
Me ia fal, sdo të ja fali kurr, por edhe hakmarrja duhet kerkuar nga rruget e drejta të drejtësisë.
Djali im Nineli i cili nuk jeton me fajin e Kriminelit Ivan
Qetsi sdo të ketë deris eshnat e Nninelit të prehen në Lipjanin e bukur, dhe se pa e marrë drejtësia rastin në duart e veta.Mjafton që vrasësi u zbulua. Ai ende punon në organet policore të MUP-it të Serbisë në Vllasotincë, natyrisht me grada të ngrituar për vrasje shqiptaresh.
Ka edhe disa gjëra që duhet qitë në dritë, por përshkak të hetimeve, kësaj radhe le të mbeten kështu!
15.05.16
Düren
Fotoja e parë:
Vrasësi kriminel Ivan Mitroviç
Fotoja e dytë:
Djali i Kriminelit vrasës
Fotoja e tretë:
Djali im Nineli i vrarë nga Ivan Mitroviqi dhe banda e tij!°
KUR MU VRA NILEI IM
Krimineli Ivan Mitroviç
Në janar të vitit 1994, në Lipjan un vra nji djal i ri i quajutur Nilel Gashi. Pos familjes së ngushtë, askush nuk donte ta komentonte këtë vrasje espse secili ruheju për veten e vetë. Ishalla smë prekun mua, thoshin njerzia aso kohra kur në lipjan sindonte banda e mafisë serbo-policire e cila vriste për asgjë. Kësaj bande i printe Ivan Mitroviç i cili edhe sot gjendet në policinë e Vllasotzinces së Leskovcit.
Ninelit ia kishe dhënë Zoti rriten dhe shumë shpejt lëshoi shtat dhe u bë edhe trim që me vitet e tija 17 vjeçare ishin mbi normalen.
Djali i kriminelit i cili ka të djeten me jetue!
Një ditë të janarit të atij viti, edhe Nineli hasi në banden policore të Ivan Mitroviçit, i cili me kapadaillak e ngacmoi Ninelin në baza nacionale. Çka je ti, i kishte thënë banditi? Shqiptar jam, dhe hap gjoksin pë të ia treguar shqiponjen dykrenarshe në gjoksin e tij. Banditit i erren sytë dhe i bertiti, “Ku e ke marr atë çafkë bre”!
Nuk është çafkë por është shqiponjë dykrenare të cilen ma dhuroi gjyshi im. Banditi nuk priti më. Rrotullon automatikun dhe ja zbrazi blumbat në trupin e njomë të Ninel Gashit i cili nga fiqia që kishte ende kishte mbetë gjallë dhe ende feliste. Tubohen policia dhe mjeket urdhërojnë që të dergohet urgjentisht në Beograd në Klinikat më të përsosura. Me forcen që kishte, Nineli iu bëri ball plagëve vetëm edhe tri ditë. Me emrin e babait në gojë kishte dhënë shpirt. Vdekje e tmerrshme, vdekje e rëndë, por edhe më e tmerrshme dhe e rëndë bëhet kur vendin e varrimit e hunbin plotësisht. Tek sivjet szbuluam se kush është vrasësi dhe se ku është varrosë. Ivan Mitroviqi tani klishte djem sa ishte Nineli im atëherë. Ai sigurisht se e do birin e tij ashtu se e dashtem edhe ne tonin. Një fjalë që ma derguan këto ditë më tha: Ky është Ivan Mitriviqi, vrasësi i djalit tënd. Lejau amanet djalë pas djalit që hakun me e marrë.
Hakmmarrjen e kam urrejtur gjithmonë, e unë personalilsht smundem me ngre gisht në një qenie të pafajshme që të ia vras djalin. Thjesht ne nuk kemi gjene banditesh e kriminelesh.
Me ia fal, sdo të ja fali kurr, por edhe hakmarrja duhet kerkuar nga rruget e drejta të drejtësisë.
Djali im Nineli i cili nuk jeton me fajin e Kriminelit Ivan
Qetsi sdo të ketë deris eshnat e Nninelit të prehen në Lipjanin e bukur, dhe se pa e marrë drejtësia rastin në duart e veta.Mjafton që vrasësi u zbulua. Ai ende punon në organet policore të MUP-it të Serbisë në Vllasotincë, natyrisht me grada të ngrituar për vrasje shqiptaresh.
Ka edhe disa gjëra që duhet qitë në dritë, por përshkak të hetimeve, kësaj radhe le të mbeten kështu!
15.05.16
Düren
Fotoja e parë:
Vrasësi kriminel Ivan Mitroviç
Fotoja e dytë:
Djali i Kriminelit vrasës
Fotoja e tretë:
Djali im Nineli i vrarë nga Ivan Mitroviqi dhe banda e tij!°
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Na ka dalë sabahi-Këngë me të cilën falenderojmë familjen Uruçi!Teksti e muzika:Agim Gashi-Këndon:Agim Gashi
» Agim Gashi: Agim Gashi:TË NDERON FTERRA DHE SHQIPËRIA(Mikut tim, shkrimtarit dhe poetit VULLNET MATO)
» http://www.kosovarimedia.com/home/biblioteka/autor-te-ndryshem/163-agim-gashi/4155-po-e-pyet-nanen-fmija-agim-gashi.html
» Agim Gashi: Agim Gashi :KOHA E PAKOHË E VENDIT TIM (Poemë)
» Agim Gashi:Ser graves&Agim Gashi:Jetë varri
» Agim Gashi: Agim Gashi:TË NDERON FTERRA DHE SHQIPËRIA(Mikut tim, shkrimtarit dhe poetit VULLNET MATO)
» http://www.kosovarimedia.com/home/biblioteka/autor-te-ndryshem/163-agim-gashi/4155-po-e-pyet-nanen-fmija-agim-gashi.html
» Agim Gashi: Agim Gashi :KOHA E PAKOHË E VENDIT TIM (Poemë)
» Agim Gashi:Ser graves&Agim Gashi:Jetë varri
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi