Rihapet tuneli i Kalimashit
Pas përfundimit të disa punimeve elektro-magnetike brenda tij, tuneli Thirrë-Kalimash i autostradës Durrës-Kukës, është hapur paraditen e sotme dhe funksionon në mënyrë normale.
Thirrë – Pas përfundimit të disa punimeve elektro-magnetike brenda tij, tuneli Thirrë-Kalimash i autostradës Durrës-Kukës, është hapur paraditen e sotme dhe funksionon në mënyrë normale. Lajmi bëhet i ditur nga ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit, sipas të cilëve, gjithsesi, do të vijojë kryerja e punimeve, (por gjatë orëve të natës), duke mos penguar qarkullimin në këtë zonë, i cili paraqitet i lartë në këtë sezon turistik mes Kosovës dhe Shqipërisë. Tuneli u mbyll para tre ditësh për shkak të punimeve elektromagnetike që paraqiteshin të nevojshme të kryheshin brenda tij, por që sot ai do të qëndrojë i hapur nga ora 7:00 e mëngjesit deri në orën 23:00 të darkës, ndërsa jashtë këtij orari ai do të mbyllet për shkak të punimeve që po kryhen në galerinë jugore të tunelit paralel. Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit në fakt kishte bërë me dijeni që tuneli do të rihapej ditën e enjte, ndërsa sot ka bërë komunikimin e ai është në funksionim normal. Autostrada Durrës-Kukës Morin punimet e njërit krah të së cilës përfunduan me 25 qershor shkurton me 65 kilometra distancën Shqipëri-Kosovë. Nga 330 që ishte distanca Tiranë-Prishtinë ajo tashmë është 265 kilometra dhe më së shumti atë e shkurton tuneli Thirrë- Kalimash, 5.5 km i gjatë, më i madhi në Ballkan.(NOA)
Pas përfundimit të disa punimeve elektro-magnetike brenda tij, tuneli Thirrë-Kalimash i autostradës Durrës-Kukës, është hapur paraditen e sotme dhe funksionon në mënyrë normale.
Thirrë – Pas përfundimit të disa punimeve elektro-magnetike brenda tij, tuneli Thirrë-Kalimash i autostradës Durrës-Kukës, është hapur paraditen e sotme dhe funksionon në mënyrë normale. Lajmi bëhet i ditur nga ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit, sipas të cilëve, gjithsesi, do të vijojë kryerja e punimeve, (por gjatë orëve të natës), duke mos penguar qarkullimin në këtë zonë, i cili paraqitet i lartë në këtë sezon turistik mes Kosovës dhe Shqipërisë. Tuneli u mbyll para tre ditësh për shkak të punimeve elektromagnetike që paraqiteshin të nevojshme të kryheshin brenda tij, por që sot ai do të qëndrojë i hapur nga ora 7:00 e mëngjesit deri në orën 23:00 të darkës, ndërsa jashtë këtij orari ai do të mbyllet për shkak të punimeve që po kryhen në galerinë jugore të tunelit paralel. Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit në fakt kishte bërë me dijeni që tuneli do të rihapej ditën e enjte, ndërsa sot ka bërë komunikimin e ai është në funksionim normal. Autostrada Durrës-Kukës Morin punimet e njërit krah të së cilës përfunduan me 25 qershor shkurton me 65 kilometra distancën Shqipëri-Kosovë. Nga 330 që ishte distanca Tiranë-Prishtinë ajo tashmë është 265 kilometra dhe më së shumti atë e shkurton tuneli Thirrë- Kalimash, 5.5 km i gjatë, më i madhi në Ballkan.(NOA)
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Mbyllet tuneli i Thirrës në autostradën Durrës-Kukës-Morinë
Mbyllet tuneli i Thirrës në autostradën Durrës-Kukës-Morinë
Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit të Shqipërisë njofton të gjithë drejtuesit e automjeteve se, Tuneli i Thirrës në autostradën Durrës-Kukës-Morinë do të jetë i mbyllur për trafikun nga ora 23:00 e ditës së martë më 18 gusht deri në orën 07:00 të së enjtes më 20 gusht.
Ky kufizim i përkohshëm bëhet si rezultat i punimeve elektromekanike dhe përforcuese në galerinë jugore të tunelit, të cilat për arsye teknike dhe sigurie nuk mund të kryhen në kushtet e zhvillimit të trafikut.
Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit të Shqipërisë njofton të gjithë drejtuesit e automjeteve se, Tuneli i Thirrës në autostradën Durrës-Kukës-Morinë do të jetë i mbyllur për trafikun nga ora 23:00 e ditës së martë më 18 gusht deri në orën 07:00 të së enjtes më 20 gusht.
Ky kufizim i përkohshëm bëhet si rezultat i punimeve elektromekanike dhe përforcuese në galerinë jugore të tunelit, të cilat për arsye teknike dhe sigurie nuk mund të kryhen në kushtet e zhvillimit të trafikut.
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» .Sot u rihap sërish tuneli i Kalimashit
» Rreshen- Kalimash, shembet tuneli
» Rihapet shkolla shqipe në Stuttgart
» Aksident në tunelin e Kalimashit, humbin jeten dy shtetas kosovare
» Rihapet për të gjitha fluturimet hapësira ajrore gjermane
» Rreshen- Kalimash, shembet tuneli
» Rihapet shkolla shqipe në Stuttgart
» Aksident në tunelin e Kalimashit, humbin jeten dy shtetas kosovare
» Rihapet për të gjitha fluturimet hapësira ajrore gjermane
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi