Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ardi Omeri: UDHETARI I PERJETSHEM V ( ndalohet leximi per adoleshentet 18 vjec e te virgjer)

Shko poshtë

Ardi Omeri: UDHETARI I PERJETSHEM V ( ndalohet leximi per adoleshentet 18 vjec e te virgjer) Empty Ardi Omeri: UDHETARI I PERJETSHEM V ( ndalohet leximi per adoleshentet 18 vjec e te virgjer)

Mesazh nga Agim Gashi Wed Dec 02, 2009 11:43 pm

Ardi Omeri: UDHETARI I PERJETSHEM V ( ndalohet leximi per adoleshentet 18 vjec e te virgjer) N1663066175_217
Ardi Omeri: UDHETARI I PERJETSHEM V ( ndalohet leximi per adoleshentet 18 vjec e te virgjer)

V
--------

Qe ne taksi ajo filloi te me bente te dridhesha i teri,ndersa ishim ulur te dy pas ,ne sedilet e pasme,ajo me kishte hedhur doren ne qafe dhe me puthte vazhdimisht gjithe epsh, e pas cdo puthje me shihte ne sy dhe perseriste ne gjuhen e saj,- te dua, te dua ty...
Taksisti duke perfituar nga situata bente rruge me te gjate per te vajtur ne hotelin qe une i kisha dhene si destinazion,i shkreti,kujtonte se ne nuk e njihnim Milanon dhe po perfitonte nga situata e zjarrte qe ishte vendosur mes nesh, apo dhe ai ishte i kenaqur nga ato skena qe sigurisht shihte ne pasqyre dhe donte te zgjaste sa me shume udhetimin!?
Une nuk kisha si te mendoja shume per kete, Carolina ishte aq ne qejf sa dukej sikur donte te bente dashuri aty , lart mbi taksi dhe une perpiqesha me shume dashamiresi ta permbaja , e i tundja koken ne shenje mohimi sa here ajo zgjaste duart nga pantallonat e mija, ishte zgjidhur plotesisht, e nuk doja te mendoja se ishte efekti i alkoolit qe e bente te sillej keshtu.
Perpara holet L...,ne piazza Lotto, taksija qendroi dhe une pasi pashe taksimetrin per cmimin e rruges, pagova dhe zbritem te dy duke u mbajtur per dore si dy dashnore te cmendur...
Ne reception nje burre me pyeti sa do te rrinim e me pas celsat e dhomes,numeri 13 kati i trete.
Sapo hapa deren dhe hyme brenda ndjeva njeren dore te Carolines ne faqe, e kaloi nen floke mbas veshit tim,e perqendroi mbrapa e me terhoqi pas vetes me doren tjeter qe kishte vene ne mesin tim... Ndjeva buzet e saj qe me thithnin e gjuhen e saj qe kerkonte timen,nje lageshti e kendshme, nje zjarr qe me kishte pushtuar trupin e ne te dy keshtu te puthitur rame mbi krevat te pa zhveshur duke u rrotullisur me rradhe here mbi e here poshte...
Ai gjoksi i saj i bardhe tashme i hapur komplet,ato dy rrathe ngjyre roze te erret , te fryre nga deshira qe ajo gjithe epsh mi futi ne goje beri te me bien syzet na syte...
Pas ndonje ore , nuk dime saktesi sa, nuk kisha me as oren ne dore, u ngrita nga krevati e u afrova te dritarja te shikoj perjashte, ishte ngrysur mire dhe shikoja vetem drita, nuk dalloja mire figurat, me merreshin mend, isha si i dehur, nuk di nga birrat kineze, nga udhetimi me taksi apo nga Carolina...
U drejtova per nga banja te beja nje dush , te me dilte pak ajo gjendje e turbullt, mbase kuptoja me shume.
Ktheva koken nga krevati ku ajo flinte e qete, lakuriq e me kembe te mbledhura ne gjoks, u afrova dhe e mbulova me carcaf,pastaj rregullova temperaturen ne dhome qe te ishte pak me ngrohte e shkova ne dush.
U ula dhe lashe ujin e vaket te binte lirshem mbi koken time, nuk me pelqen uji i nxehte,duket sikur s'forcoj veten me gjera qe nuk jane reale e keshtu ndejta atje per shume kohe derisa u lodha duke ndenjur ulur, pastaj u shkumova pak me shampot e gatshme qe hoteli linte aty por era ,parfumi i shampos nuk me pelqeu e keshtu shkova per nga dhoma te merrja shampon e banjo shkumen qe kisha ne canten time, ashtu sic isha , lakuriq...
Ndersa merrja solucionet ne cante nga pas nje dore ne bark me terhoqi drejt vehtes dhe rashe mbrapsht mbi krevat, mbi gjoksin e Carolines, e cila menjehere filloi te me puthte syte, faqet, buzet, mi kafshonte lehte, mi thithte e mi leshonte...
E di,- me tha ajo qe ishte zgjuar dhe dukej pak si serioze...
Nuk me ka qelluar kurre te me refuzoje njeri,ajo me veshtronte ne sy pa qeshur dhe une kuptova qe s'kishte qene aq tape sa te mos kuptonte...
Ajo vazhdoi,- nuk me ka qelluar kurre qe nje mashkull te mos beje dashuri me mua e aq me teper qe kur une dua nuk le njeri te me ike, ndersa ti qepare erdhe me mua deri ne nje fare vendi dhe u terhoqe, nuk bere dashuri, pse, pse te mori dreqi , nga se ke frike,pse me refuson, perse nuk e con deri ne fund nje raport te lire mes nesh, pse , te lutem me thuaj,- dhe filloi te me puthte gjithe zgjuarsi duke me ndezur pak e nga pak,duke bere qe gjithe qenia ime te ishte ne dyshim ekzistence, ajo mrekulli femerore perpara meje qe cilido burre nuk do te bente naze me fuste dyshime, me fuste correntin por ...
Ok, i thashe,duke rimarre vehten me nje zor te pa zakonte per mua, - bejme nje dush e pastaj flasim, te lutem, dhe e putha lehte mbi buze, si per ti lene te kuptonte qe rregullohet gjithshka vetem te me ndiqte...
Me leshoi dhe u ngrit pas meje, erdhi ne dhush menjehere me mua.
E vogel ndarja e dushit per te na marre te dyve menjehere por ajo hapi dyert e dushit dhe me to hapur ne po lageshim te dy , kur pashe qe ajo kishte ftohte dhe e ngrita temperaturen e nderrova vend , lashe ti binte asaj shiu i nxehte qe binte nga lart,por edhe une prekesha nga ato pika te nxehte e njera dore e carolines qe tashme gjithshka ishte por jo e pire ...
Ne ishim bere gati nje trup, kembet e mija ishin mes kembeve te saj e here te sajat mes te mijave pa u shkeputur asnje cast nga njeri tjetri...
Pastaj me kthente pas e me ferkonte kurrizin,me prekte ne trup me shume ndjenje, me ferkonte lehte-lehte nga poshte e me puthte fort, fort aq sa zjarri e mori kalane time...
Isha i dehur,jo nga birra kineze, as nga udhetimi,gjithe afshi i saj qe me kishte bere me te madh, e me te madh cdo sekond qe kalonte...
E perfshiva nga kofshet e hapura dhe e ngrita peshe duke e mbeshtetur ne pllakat e mermerta pas saj...
Pashe qe ajo nuk i kushtonte kujdes vetem thonjve , ajo kujdesesh per cdo pjese te trupit te saj dhe une u deha nga ajo bukuri qe puthja, thithja,qe prekja si nje djall i mahnitur...
Pas ndonje ore ne shkuam ne shtrat ku vazhduam akoma per nje kohe te gjate, une isha si nje femij qe ben dashuri per here te pare , po, si nje femi, por nje femi qe ka pare shume filma si behet dashuri dhe po zbatonte ne praktike cfare kishte pare...
Ate nate ne nuk fjetem, ajo, une nuk kishim gjume, dhe ishim te dy te lumtur qe fati na kishte takuar me njeri tjetrin....
Ardi Omeri: UDHETARI I PERJETSHEM V ( ndalohet leximi per adoleshentet 18 vjec e te virgjer) 14236_1215841690516_1663066175_522496_4784916_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi