Njoftim për lexuesit e “Botës sot”
(I plotesuar) - Të nderur lexues ju kërkojmë falje për pengesat që i kemi në veb faqe, pasi faqja jonë dhe e juaja “Bota sot” ka patur disa sulme nga disa hakerë, të cilët na kanë vështirësuar tejmase punën tonë. Ju njoftojmë se ju mund të komentoni në shkrimet e vjetra, ndërsa në shkrimet e sotme kemi probleme teknike të shkaktuara nga hakerët. Mirëpo ju njoftojmë se së shpejti gjithçka do të jetë në rregull.
Ju faleminderit për mirëkuptim!
* * * * * * *
Hakerët t’i ndalin sulmet ndaj “Botës sot”
Miliona lexues të Gazetës Kombëtare shqiptare “Bota sot”, ditëve të fundit kanë qenë dëshmitarë të sulmeve të njëpasnjëshme që disa të ashtuquajtur hakerë po i bëjnë edicionit on-line të veb faqes www.botasot.info.
Sulme të tilla ndaj mediumit më profesional dhe më të besueshëm në të gjitha hapësirat shqiptare janë të papranueshme dhe si të tilla janë shkelje e ligjeve vendore dhe ndërkombëtare.
Duke qenë mediumi i parë që informon për gjithçka që ndodh kudo që ndodhen shqiptarët, por edhe lajmet e fundit nga e gjithë bota, miliona lexues tashmë kanë zgjedhur mediumin tonë “Bota sot” që të informohen të parët.
Ky fakt duket se dikujt sikur po i pengon, e kjo dëshmon me sulmet që hakerë të ndryshëm po i bëjnë mediumit tonë. Këto sulme ndaj veb faqes më të komentuar shqiptare janë pritur me shqetësim si nga redaksia ashtu edhe nga lexuesit.
Veb faqja e “Botës sot” ka shënuar rritjen më të shpejtë në fushën e informimit medial në internet dhe përveç se është një ndër veb faqet me më së shumti klikime, është vebfaqja më e komentuar që ka më së shumti komente në artikujt që botohen në veb faqe.
* * * * * * *
Sulmohet përsëri vebfaqja e gazetës Bota sot
Është sulmuar përsëri vebfaqja e gazetës “Bota sot”. Ky është sulmi i dytë brenda kësaj jave ndaj vebfaqes tonë. Kësaj here hakerët sulmues me emërtimin “CYBERMIND” përveç se kanë bllokuar vebfaqen e gazetës www.botasot.info kanë shkruar edhe një porosi që lidhet me publikimin e kabllogrameve të Wikileaks-it.
Për koinçidencë, ky sulm ndaj vebfaqes së gazetës ndodhi rreth orës 2 e 30 minuta të 11 shtatorit të këtij viti që përkon me 10-të vjetorin e sulmit terrorist në SHBA.
Njoftojmë lexuesit tanë se jemi duke bërë përpjekje që sa më shpejtë të riaktivizojmë vebfaqen tone.
Kërkojmë mirëkuptim nga lexuesit dhe komentuesit tanë besnikë.
Shihemi së shpetji në www.botasot.info
Me nderime
Agim Gashi- Administrator
- Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008
Similar topics
» Njoftim për lexuesit!
» Njoftim për lexuesit:Literatura e veprave të Dr. Milan Shufflay-t
» FTESE PER LEXUESIT E OBELISK-ut
» Sokol Demaku: Poezia ka lexuesit e vet
» Njoftim për bashkëatdhetarët!
» Njoftim për lexuesit:Literatura e veprave të Dr. Milan Shufflay-t
» FTESE PER LEXUESIT E OBELISK-ut
» Sokol Demaku: Poezia ka lexuesit e vet
» Njoftim për bashkëatdhetarët!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
Tue Mar 14, 2017 8:17 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ - SHIPTARËT NUK JANË "ME BYTHË NË PRUSH", PËR TË FALUR TOKAT
Mon Feb 27, 2017 6:54 pm nga Agim Gashi
» Akuzat kundër Shefqet Krasniqit Prokurorisë ia kishte konfirmuar edhe BIK-u (Dokument)
Mon Feb 27, 2017 5:20 pm nga Agim Gashi
» Aktakuzë kundër imamit Shefqet Krasniqi
Mon Feb 27, 2017 4:32 pm nga Agim Gashi
» Zbulohen tensionet gjatë dialogut në Bruksel, Nikoliqi Thaçit: Ti je kriminel
Fri Feb 03, 2017 7:40 pm nga Agim Gashi
» Faruk Tasholli - RJEPENI NANËN
Fri Feb 03, 2017 12:22 pm nga Agim Gashi
» FAMILJA E HAKI IMERIT: AI U VRA NË KOHËN KUR NË PUSHTET ISHIN HASHIM THAÇI E REXHEP SELIMI
Wed Jan 25, 2017 12:39 am nga Agim Gashi
» AGIM GASHI - O NE TREN PËR MITROVICË
Wed Jan 18, 2017 11:08 pm nga Agim Gashi
» Vëllai i tij u pajtua me Thaçin, por ja si ishte kidnapuar Haki Imeri në Brojë e më pas ishte vrarë
Wed Jan 18, 2017 8:13 pm nga Agim Gashi
» Fadil Maloku:Aferim, Prokurori e Kosovës!
Wed Jan 18, 2017 8:00 pm nga Agim Gashi
» Djali i Haki Imerit del kundër axhës: Nuk ia fali Thaçit, nuk dua drejtësi kanunore
Wed Jan 18, 2017 7:12 pm nga Agim Gashi
» IDRIZ ZEQIRAJ:Copëza biografike dhe kujtime për Ibrahim Rugovën
Wed Jan 18, 2017 5:13 pm nga Agim Gashi
» Presidenti Thaçi i “lahet me 124 pleq” Imer Imerit se nuk ka gisht në vrasjen e vëllait të tij
Wed Jan 18, 2017 4:00 pm nga Agim Gashi
» Adem Salihaj akuza të rënda ndaj Hashim Thaçit, ja si po mundohet të shpërlahet nga krimet e shumta që ka bërë
Wed Jan 18, 2017 3:53 pm nga Agim Gashi
» Ndodh edhe ky skandal: Njeriu që grisi fotografinë e Presidentit Rugova merr certifikatën e veteranit të UÇK-së
Tue Jan 17, 2017 7:55 pm nga Agim Gashi
» BERAT ARMAGEDONI:Lamtumirë, Joshua i Pejës!
Tue Jan 17, 2017 12:15 am nga Agim Gashi
» Biografia e Presidentit Rugova - Biografi e shkurtër
Mon Jan 16, 2017 10:32 pm nga Agim Gashi
» ILIR MUHARREMI : Treni provokativ, artistët në gjumë
Sun Jan 15, 2017 11:32 pm nga Agim Gashi
» Përveç ROSU-së, ky është shqiptari që rrezikoi jetën për ta ndalur trenin e Serbisë
Sun Jan 15, 2017 9:53 pm nga Agim Gashi
» ENVER PETROVCI - IN MEMORIAM SEFEDIN NUREDINIT- SEFA
Sun Jan 15, 2017 9:07 pm nga Agim Gashi