Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shqipëria, mbi 1 milion përdorues të Facebook

Shko poshtë

Shqipëria, mbi 1 milion përdorues të Facebook Empty Shqipëria, mbi 1 milion përdorues të Facebook

Mesazh nga Agim Gashi Sat Oct 01, 2011 12:37 pm

Shqipëria, mbi 1 milion përdorues të Facebook
Posted: 30 Sep 2011
Shqipëria, mbi 1 milion përdorues të Facebook Facebook-300x193
Sipas shënimeve të bazuara në Internet World Stats, del se Shqipëria me një numër prej rreth 3 milion banorësh ka më shumë se 1 milion prej tyre të regjistruar në gjigantin social Facebook, e ndërsa sipas Alexa.com Facebook është edhe faqja numër një në Shqipëri për kah numri i vizitave ditore, duke lënë kështu prapa Google e YouTube.
Portali shqipmedia.com ka publikuar gjatë ditës së sotme edhe një artikull interesant që ka të bëjë me numrin e përdoruesve të Facebook në shtetin e Maqedonisë, ku sipas shënimeve statistikore të marra nga “Internet World State” del se Maqedonia numëron rreth 1 milion përdorues të këtij rrjeti social.
Sipas statistikave të publikuara aty rreth 838,300 qytetarë të Maqedonisë kanë profil në kuadër të rrjetit social Facebook, përderisa interneti gjen përdorim tek 1,507,400 persona dhe numërohet që penetrimi i internetit të jetë diku rreth 50.9%.
Në anën tjetër Kosova vazhdon të jetë e listuar aty me statistika të përditësuara të numrit të banorëve ku shënohet se Kosova numëron 1,825,632 banorë, dhe qasje në internet kanë 377,000 prej tyre që në kthim jep një përqindje të penetrimit të internetit prej 20.7%. Ndërsa statistikat për Facebook mungojnë.
Në nivel Evropian thuhet se ka më shumë se 209 milion përdorues të rrjetit social, ndërsa përdoruesit më të mëdhenj të internetit janë gjermanët e pas tyre rustë, britanezët, francezët dhe turqit.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi