Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuvendi zgjedhor i PDK-së, më 26 janar

Shko poshtë

Kuvendi zgjedhor i PDK-së, më 26 janar Empty Kuvendi zgjedhor i PDK-së, më 26 janar

Mesazh nga Agim Gashi Thu Dec 27, 2012 11:06 pm

Kuvendi zgjedhor i PDK-së, më 26 janar

Kuvendi zgjedhor i PDK-së, më 26 janar Largea_pdk_1356630317
Hotel Victory
Këshilli Drejtues i Partisë Demokratike të Kosovës ka caktuar 26 janarin e vitit të ardhshëm si datë për mbajtjen e Kuvendit Zgjedhor të kësaj partie.

“Me vendim unanim të anëtarëve të Këshillit Drejtues u vendos që Kuvendi Zgjedhor i PDK-së të mbahet me 26 janar 2013”, thuhet në një komunikatë të PDK’së.

Vendimi u mor gjatë takimit të Këshillit Drejtues, e ku Kryetari Hashim Thaçi shtroi një drekë pune për anëtarët e Këshillit dhe kryetarët e komunave dhe deputetët e partisë së tij.

“Në fjalën e rastit Kryetari Thaçi falënderoj anëtarët e KD për angazhimet e tyre dhe për sukseset që institucionet e Kosovës kanë shënuar nën drejtimin e PDK’së. Po ashtu, Kryetari Thaçi, foli për suksesin e kuvendeve zgjedhore nëpër degë të PDK’së, të cilat u zhvilluan në frymë demokratike dhe konkurrente”, thuhet në komunikatën e PDK’së.

“Me këtë rast, Kryetari i PDK’së, bëri një rezyme të të arriturave, veçanërisht, nga shpallja e pavarësisë së Kosovës e deri tani, në periudhën e pas-mbikëqyrjes ndërkombëtare”.
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi