Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Faqja 2 e 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jan 08, 2014 12:24 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 7558_10201313272658404_719644876_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1517823_10201314374125940_231563375_n
Aga Sylejman Kaqaniku pris ne levizjen e shpalljes se Shteti Shqipetare sebashku me Isa Boletinin.
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1558413_10201312049987838_1563584833_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1383795_10201312046947762_1644952362_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1522305_10201305614706960_615729355_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 564601_10201300230732364_145786522_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1526657_10201289017892050_1023379811_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1536500_10201288975290985_1227919240_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jan 08, 2014 3:01 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1506577_343392209136724_847641868_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jan 08, 2014 6:46 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1512586_606625622736274_749980652_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Thu Jan 09, 2014 12:55 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1517521_479138778863764_617480755_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1544453_635470503176245_292776602_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1549272_635471226509506_1426149052_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1521526_635471413176154_461633199_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jan 14, 2014 2:53 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Nomeimg1_previewDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Nomeimg1_preview
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jan 18, 2014 1:16 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1601048_794961330519046_54876755_n
Prizreni dikur moti...
Nenkalaja

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1525029_794960407185805_1824283097_n
1912
Ushtria okupatore serbe ne Lume


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1560483_794956880519491_747895038_n
Prizren 1923
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1521536_789946654353847_1380449766_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1546422_790937734254739_1713851876_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 995019_783820694966443_713406406_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1480713_779553345393178_2044042040_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1533867_779131575435355_418916505_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1520647_778883268793519_110907901_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1479483_778553385493174_1169240092_n
Shkupi dikur....
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1506563_777322815616231_1526053089_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1488286_777139178967928_1764959695_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1472800_777138938967952_1663283388_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 602137_777076778974168_2038339849_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1458685_777076495640863_2099116923_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 19, 2014 2:29 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 995620_759047500791324_1922233112_n

Fotografi e vjetër, me shigjetë e shënjuar tregohet Plaku Legjendë e Shekullit, pjesëmarrës i dy luftërave botërore, i dy luftërave ballkanike, i luftës kaçake, ..., jetoi mbi 115 vjet, e mbaj mend mirë dhe kam pasur nderin të i shërbej disa herë me kafe e duhan! Ndjesë e lavdi pastë gjithmonë, baca Himë Ibish Lybeniqi!( Mentor Thaqi)
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1606850_795535667128279_21318621_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1005921_795535523794960_629739869_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1528537_795256223822890_1458113732_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1503384_795255750489604_521119903_n
Kaqanik
1930


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1482875_795253743823138_320332201_n
Shkup 1912,
Xhamia pas granatimit serb


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1480611_794987583849754_263028606_n
Novi pazari 1912
(Ne legjende shkruan Novi Pazar 1912-nakon proterivanja turaka-Shqip:Novi Pazari 1912,pas debimit te turqve)


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 375731_794986990516480_1411585729_n
Podgorica ne vitin 1912

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1525029_794960407185805_1824283097_n
1912
Ushtria okupatore serbe ne Lume
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 19, 2014 6:38 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1014381_640139576047991_30336772_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1450037_613202212075061_1420648589_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1454614_619211998140749_1333848213_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1524752_640071126054836_1292227585_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1460169_607831572612125_678910529_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1463765_606203752774907_735442967_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1468802_606203529441596_956331995_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1452260_606203462774936_1328391011_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1450240_606201902775092_975031168_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1463624_606203406108275_1511028941_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1450108_604204069641542_356527219_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1465194_603983069663642_265195508_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1463106_606199232775359_355130766_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1466282_603982912996991_1079209465_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1385655_603653403029942_1799489681_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1461785_603653356363280_1143590468_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1468678_603653283029954_184549052_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 559900_603632899698659_713014121_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 19, 2014 8:26 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Largea_selafit1378485095
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jan 19, 2014 10:42 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1545704_10151968238739748_607389642_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jan 22, 2014 2:27 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1499683_10202208534308147_2130550186_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jan 22, 2014 1:17 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Gjelat_insetDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1017139_641313825925246_201219098_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Jan 22, 2014 11:16 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1475800_584513164952432_637585967_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 F1_korrupsion1390390260
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jan 24, 2014 1:19 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1536513_742688022410029_231414804_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1545221_739863189359179_1349380153_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1528648_739769162701915_935946645_n


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1488049_738514062827425_1972387985_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1538914_737363649609133_1080705177_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1514550_736106993068132_741428987_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Flamuri_kercoveDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1606877_737396876272477_2029122654_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1545221_739863189359179_1349380153_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1017308_737292702949561_415937032_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1546455_737006949644803_83805476_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jan 25, 2014 1:21 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1544505_764421760253898_1939682619_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Fri Jan 31, 2014 3:08 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 481753_492298027497512_1121857986_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 541053_489442151116433_1360564945_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 541647_489438211116827_521716296_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 934790_517955108265137_184247196_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Mon Feb 03, 2014 2:55 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1480518_572404702847290_1854000143_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1536733_571090919645335_671550850_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1625538_571524929601934_72955432_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1555388_572401552847605_1342912135_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 379657_571086686312425_975752369_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1620948_573475906073503_785200393_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1509155_573468492740911_303080351_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Mon Feb 03, 2014 11:57 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 971737_558450917584616_288494992_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Mon Feb 03, 2014 11:58 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Timthumb%20copy-1391427156
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Feb 04, 2014 12:53 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1468811_10151833548489077_157002999_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1489119_10151832377814077_858847025_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1512630_10151891747769077_1531457133_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1488226_10151843719659077_1691687643_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1393526_10151779879429077_383883884_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Feb 04, 2014 10:27 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1620466_226676034184409_162854043_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Feb 04, 2014 6:25 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1557456_10201432547558832_1222821421_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Asimilim

Mesazh nga Agim Gashi Fri Feb 07, 2014 11:49 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1013857_563242917105416_1975872267_n

Pseudo-Boshnjaket e Malit të Zi janë shumë interesant! I urrejnë Shqiptarët dhe cdo gje Shqiptare! Janë me te keqinj sesa serbet me aq sa kam kuptuar un!
Edhe pse rrënjët i kan Shqiptare,por paraja bëri çudinë shiten nderin,kombin,zotin dhe cdo gje tjeter. 

Oso Kuken,Jakup Ferrin e shumë të tjerë na i bënë Boshnjak!
Mbi te gjitha gjëja tjeter e turpshe është se kur erdhi klubi i Prishtines,te luaj një miqesore me nje skauder vendase ne Tuz,e cila ishte dikurë skuader Shqiptare,kurse sot skuader me pseudo boshnjak dhe sllav,vetem 1 shqiptar ne klub,por nejse kjo ska edhe aq rendesi,rendesi ka gjesti i turpshem nga pseudo boshnjket e Tuzit që brohoriten me te madhe "KOSOVO JE SRBIJA",por nuk mbaroj me kaq,jo vetem tifozet por edhe lojtaret e skuadres vendase i sulmuan fizikisht lojtaret shqiptarë të Prishtines.

Në total në Mal të zi janë rreth 13% Shqiptarë të asimiluar në Boshnjak (rreth 75.000 banorë)
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Fri Feb 07, 2014 11:50 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1604424_562523103844064_984037344_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Fri Feb 07, 2014 12:05 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 1012063_10151891239251711_555175384_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 2 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 2 e 18 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 18  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi