Akllapi Net - Forum i Hapur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Faqja 17 e 18 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18  Next

Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Mar 28, 2015 6:54 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Attachment
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Mar 28, 2015 7:04 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 22593_10152797304549077_7204408023050569944_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Apr 26, 2015 3:52 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 10407243_884144431608683_4377949684307385308_nDjepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 BBiHlNS
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Apr 26, 2015 4:44 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11198642_1835028213389286_1955922636_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue May 19, 2015 11:19 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 22213_901248653265671_1421329285919351590_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 23, 2015 12:26 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 1896959_987375501296050_7986991902566512376_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jun 23, 2015 12:33 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 U1_ptareTeMbuluarMePerceArabe
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jul 04, 2015 3:33 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 10394069_848774335132869_5978004201470076632_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sat Jul 04, 2015 4:31 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11700814_10206468132637086_1514724100544001929_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jul 12, 2015 12:11 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11737962_992073514159851_6255387528344378476_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11707622_992072437493292_8818203030328598650_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11698609_992071174160085_4407178139724192913_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jul 12, 2015 12:33 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11140754_992077840826085_5890623819700392474_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jul 12, 2015 12:33 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 20402_992075824159620_916888982553602372_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jul 12, 2015 12:34 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11692727_992075297493006_6933086820047504416_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jul 12, 2015 1:23 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 10985887_992084814158721_494405586226998466_n


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11200775_992199107480625_7017941025309714015_n

Keshtu dukej Prishtina dikur.

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11709445_992091357491400_7519600192809420893_n
Kur bota shikohej nga bunkeri.
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11695013_992082947492241_1183144543092499001_n

Çeta e Azem Galices.
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11049548_992082237492312_9203894689692417125_n
Nxenesit plisbardh te shkolles se Tetoves
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11695944_992080480825821_1319706374021820835_n
Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 13d7364c22e6ad8fffff8149a426365
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Jul 12, 2015 1:48 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11742776_958238870903799_1769535332187547783_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11703171_958238854237134_3594237441286128316_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11236428_958238860903800_4245329936609296350_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11262370_958238867570466_2836167739859342189_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jul 14, 2015 6:17 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Takimi_i_Rinis_30
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jul 14, 2015 6:17 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 1618680_1133221340028336_7965151064171129198_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jul 14, 2015 9:50 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 3DEEA2E4-86E5-4FBB-ACEF-0BA4E2965D10_w640_r1_s
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jul 14, 2015 9:51 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 1239894893_ID3437325_soldat3_140555_024XTP_0
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Tue Jul 14, 2015 10:10 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11703029_405067246357422_5741138921041333173_n

Turpi i turpeve!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Mon Aug 17, 2015 1:24 am

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11870783_1016963788337221_6882557433975190079_n

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11898603_1005798312793551_406146859122384497_n
Prizren 1912. godine.
Pazri i grave ne Prizren Çylhane ( Katunarhane )
Pored zelene, žitne, mliječne i stočne, Prizren je imao i tzv. žensku pijacu (Ćul(h)an) koja se u prošlosti nalazila na prostoru oko Sinan pašine džamije što pokazuje i slika iz 1912. godine.


Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 11902374_1005798352793547_318396690593324638_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Sep 13, 2015 1:48 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 182462_540546049319619_1053308965_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Sun Sep 13, 2015 2:34 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Vitin-i-ri-shkollor-640x480

Nanen....!
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Wed Oct 21, 2015 1:12 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 12108848_1651136618507609_3329960380297559137_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Agim Gashi Thu Nov 05, 2015 4:13 pm

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 10453439_1497480967132482_8189891349328749944_n
Agim Gashi
Agim Gashi
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 45955
Age : 66
Location : Kosovë
Registration date : 17/11/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike - Faqe 17 Empty Re: Djepat shqiptar dhe ritet tjera dhe foto historike

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 17 e 18 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18  Next

Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi